2777
2789
پنج شش شش 

علت رو نفهمیدی؟؟منم اولی 8دومی 6

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
وااای شمام که مثه منی علتش چیه؟واسه منکه ملوم نشده از چیه

نمیدونم بخدا باید ازمایش ایمنی و انعقادی بدم سهل انگاری میکنم گفتم بعد عید جدی پیگیر میشم الانم دو سه روز عقب انداختم میترسم باردار باشم باز سقط شع 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت رو نفهمیدی؟؟منم اولی 8دومی 6

نه هنوز نرفتم دنبال ولی میگن به احتمال زیاد ایمنی بدنت زیاده 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
نیلپ جان بارداری?خیلی خوشحالم برات رفتی دکتر?میشه برام توضیح بدی چیاگفت وسنوفرستاد?بتات چه روزی وچند ...

آره عزیزم تو اون تاپیکت بهت خبر دادم.دیروز صبح بی بی زدم مثبت بود بعدش رفتم آزمایش دادم و مثبت شد.امروز ظهر هم رفتم دکتر که بهم گفت آز تیتر بتا بدم و دو روز دیگه هم بدم که ببینه عددش دو برابر شده یا نه.امروز بتام ۳۷۹ بود میشه روز پنجمم.اتفاقا دیروز تاپیک زدم.الانم یه تاپیک زدم و عکس آزمایشم و گذاشتم.بیای تو آخرین تاپیکم عکسش و میبینی

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
نمیدونم بخدا باید ازمایش ایمنی و انعقادی بدم سهل انگاری میکنم گفتم بعد عید جدی پیگیر میشم الانم دو س ...

چه بیخیالی خب باید انجام میدادی من همرو انجام دادم حتما پیگیری کن ببین علتش چیه بعد باردارشو

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
التماس دعا 😔حال دلمه خیلی خرابه دعا کن شرمنده شوهرم نشم بازم.٢۵موعدمه

والا برا من که انچنان خوسحال نشد

خدا رو قسم میدم بفاطمه زهرا حاجت روا شی

خدایا شکرت که نی نی م سالمه
چه بیخیالی خب باید انجام میدادی من همرو انجام دادم حتما پیگیری کن ببین علتش چیه بعد باردارشو

شوهرم باهام همراه نیس تنهایی هم سختمه خب شوهرم بچه نمیخاد میگه بهتر وگرنه بیخیال نیستم بعد عید حتما میرم شده تنهایی چون واقعا عذاب اوره سقط ازمایش ایمنی و انعقادی هزینه هاش چطوریه ؟؟؟ازمایش خونه فقط؟؟؟همه جاها میشه داد یا حتما باید ازمایشگاه خاصی باشه؟؟؟

والا برا من که انچنان خوسحال نشد خدا رو قسم میدم بفاطمه زهرا حاجت روا شی

چرا ؟؟؟؟

آره عزیزم تو اون تاپیکت بهت خبر دادم.دیروز صبح بی بی زدم مثبت بود بعدش رفتم آزمایش دادم و مثبت شد.ام ...

واقعابرات خوشحال شدم عزیزم منم دیروزبتام533بودایشالاکه ایندفعه نینیامون سالم میان بغلمون.دیدی بها گفتم بارداری مطمان بودم .ولی دکترم منوفرستاده سنوواژینال وقرص پریناتال داده که کمی نگرانم 

واقعابرات خوشحال شدم عزیزم منم دیروزبتام533بودایشالاکه ایندفعه نینیامون سالم میان بغلمون.دیدی بها گف ...

مشکلتون چی بوده شما؟