2777
2789
عنوان

سبزه عدس

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 84 پست
عکس بگیر باگوشیت بعد بیاسایت برو روی ارسال نظر بغل شکلکهارو بزن عکستو انتهاب کن بعد ارسال کن لطفاااذ ...

گذاشتم 😀

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندروزه درمیاد؟

۲۴ ساعت تو آب.بعدش لای دستمال چندساعته جوونه میزنه.من هم عدس گذاشتم هم ماش.عدس ها اصصصصصلا جوونه نزدن.

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده
افرین عیدت عالی بود منم این کارو میکنم  مرررررسیییییی

برا هفت سین هم از این تنگای کوچک گرفتم

شن رنگی هم برا توش همرنگ خاک ژله ای ها

روی تنگ هم از اون کفشدوزکای کوچک میزنم 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
۲۴ ساعت تو آب.بعدش لای دستمال چندساعته جوونه میزنه.من هم عدس گذاشتم هم ماش.عدس ها اصصصصصلا جوونه نزد ...

عدسای منم خیلی دیر جوونه زد

روش چیه دستمال نخی 

ایناکه خوب رشد کردن نگران نباش خوب میشه چیه چنگل بشه خوبه کوچیک بهتر ه افرین زود یاد گرفتی عکس گذاشتنو 👏👏👌👌

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر 
روش چیه دستمال نخی  ایناکه خوب رشد کردن نگران نباش خوب میشه چیه چنگل بشه خوبه کوچیک بهتر ه ...

دستمال کاغذی خیس😁

الان دیگه رو تنگه که هواش حالت گلخانه باشه رو خودش دستمال نیست

دفعه اولم بود عکس گذاشتم😂😂😂

برا هفت سین هم از این تنگای کوچک گرفتم شن رنگی هم برا توش همرنگ خاک ژله ای ها روی تنگ هم از ...

منم ظرف هفت سین گرفتم از اون ابیا سفالی پایه دار خوشگلا تنگ هم شیشه ای پایه دار بعد بالن ماهیی هم گرفتم روی اب مندازن خییلی خوشگلن اگه خپاستی هفته بعد وقتی هفت سینتو چیدی بهم خبربدی عکسشو بزاری منم میزارم 

دستمال کاغذی خیس😁 الان دیگه رو تنگه که هواش حالت گلخانه باشه رو خودش دستمال نیست دفعه اولم بود ...

میگم با استعدادو هنر مندی می خوای دوست بشیم عزیزم 

منم ظرف هفت سین گرفتم از اون ابیا سفالی پایه دار خوشگلا تنگ هم شیشه ای پایه دار بعد بالن ماهیی هم گر ...

بالن ماهی چیه؟🤔🤔🤔🤔

از اونا که روی تنگ میمونه و ازش ماهی مصنوعی اویزونه عالن

ها یادم اومد🤗🤗🤗

من یه استوانه بزرگ گفتم توش گیاه ابزی بزارم و ماهی

منم گزاشتم ولی هنوز تو ابه داره خیس میخوره مال من درنمیاد اههههه

بزار لای دستمال پارچه ای