2777
2789
عنوان

خانما بیاین بیبی چککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 45 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثبت کاذب داشته برام

ماه قبل عکس رنگی گرفتی؟؟

منم ۴ سال نازایی بی علت داشتم ماهی ک عکس گرفتم باردار شدم  خیلی وقتها لوله ها رحم گرفتگی کوچیک داره ولی تو عکس دیده نمیشه  با همون مایع حاجب باز میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اگه زیر ۵دقیقه اینقدر در رنگ افتاده مثبته زنگ بزن به شوهرت بگو امام حسین جواب دلتو داده

😭نمیدونم بخندم یا گریه کنم. انشاءالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه به حق امام حسین

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

یعنی قبلا بیبی زدی مثبت بوده ازمایش دادی منفی بوده؟عزیزم تنبلی داری؟

نه پلی کیستیک نیستم

فردا حتمابرو آزمایش هم خبر خوش به ما بده هم شوهرت اومد سوپرایزش کن

لطفا دعا کن برام ❤

ماه قبل عکس رنگی گرفتی؟؟منم ۴ سال نازایی بی علت داشتم ماهی ک عکس گرفتم باردار شدم خیلی وقتها لوله ه ...

اره فک میکنم بخاطر همین این ماه باردار شدم. البته دکتری ک عکسو گرفت گفت هیچ مشکلی نداشتم

اره فک میکنم بخاطر همین این ماه باردار شدم. البته دکتری ک عکسو گرفت گفت هیچ مشکلی نداشتم

من گفت هیچ مشکلی نیست. ولی خانم ک عکس رنگی گرفت 

گفت خیلی وقتا گرفتگی خیلی جزئی که با مایع حاجب باز میشه برا همين احتمال بارداری بعد عکس خیلی بالا

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من با هاله ویستا ساین حامله بودم سه روز بعد موعد.دخارم الان ۴ سال و نیمه است🥰 ان شالله برای شما هم مثبت باشه

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

من با هاله ویستا ساین حامله بودم سه روز بعد موعد.دخارم الان ۴ سال و نیمه است🥰 ان شالله برای شما هم ...

ممنونم عزیزم من مارک بتا هم استفاده کردم مثبت شد. دعا کن نی نیم بمونه برام❤

ممنونم عزیزم من مارک بتا هم استفاده کردم مثبت شد. دعا کن نی نیم بمونه برام❤

ان شا الله بسلامتی عزیزم.

نگران نباش میمونه🥰شما هم برای من دعا کن دوباره باردار بشم

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...