2789
قانون چهارم نی نی سایت. استفاده از نی نی سایت شرط سنی داره و خواندن مطالب نی نی سایت و مشارکت در تاپ ...

این که خوبه یه کاربر ۱۲ سالش بود اینجا بود 😑

تا ابد مرگ بر آمریکا،مرگ بر اسرائیل،مرگ بر وطن فروش

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این که خوبه یه کاربر ۱۲ سالش بود اینجا بود 😑

پشمام واقعا؟😂

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

عزیزم من الان 22 سالمه

اولین بار ک اومدم سایت 19 سالم بود

اولین بار هم ک گوشی خریدم 17 سالم

یه وقتایی جو اینجا رو مناسب خودمم نمیبینم اینقدر ک سمه دیگ 15 سالگی ک هیچی اصلا

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

این بچه داره بااحترام صحبت میکنه میزنید تو ذوقش چرا؟ 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عزیزم من الان 22 سالمهاولین بار ک اومدم سایت 19 سالم بوداولین بار هم ک گوشی خریدم 17 سالمیه وقتایی ج ...

اره منم ۱۷ سالگی گوشی خریدم تازه به خدا 

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

این سن ، سن درس خوندن و برنامه ریزی برای آینده ست 

نه دیت رفتن .

مادرت هم کار بسیار بسیار اشتباهی میکنه که در جریانه و راهنماییت نمیکنه 

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .