2789
🥲❤️🤌🏻ولی خوشحالم گوشی نداشتم هر غلطی کردم بعد از ۱۹ سالگی بود که شد تجربه🥲😂

آفرین خوبه دیگه عاقل تر بودی 

الان با کسی ارتباط داری؟

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

آفرین خوبه دیگه عاقل تر بودی الان با کسی ارتباط داری؟

دو بار از رو کنجکاوی در حد یه ماه رل زدم مجازی بود که نود اینا میخاستن من اهلش نبودم کات کردم 

تا الان رل حضوری نداشتم 

الآنم در حد کراش از همکلاسی دانشگاعم خوشم میاد همین فقط 🥲🤌🏻

گفتم مرا یادت نبر / گفتی تو در یادی مگر 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دو بار از رو کنجکاوی در حد یه ماه رل زدم مجازی بود که نود اینا میخاستن من اهلش نبودم کات کردم تا الا ...

با کسی باش که تو رو واسه خودت بخواد نه واسه عکس دادن از خودت و چت کردن باهاش که نیازش برطرف بشه کسی رو تو زندگیت داشته باش که اینا رو اصلا ازت نخواد بهت بگه من خودت واسم مهمی همین🫠😊

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

با کسی باش که تو رو واسه خودت بخواد نه واسه عکس دادن از خودت و چت کردن باهاش که نیازش برطرف بشه کسی ...

آره دقیقا شد تجربه برام دیگه تکرارشون نمیکنم 

مرسی ازت ❤️🥲🤌🏻

آره دقیقا شد تجربه برام دیگه تکرارشون نمیکنم مرسی ازت ❤️🥲🤌🏻

خواهش میکنم عزیزم 

نگران نباش خودش جوری میاد تو زندگیت و  با کاراش بهت ثابت میکنه که واقعا دوست داره واقعا تموم زندگیشی که خودت خبر نداشته باشی 😊🥲

تجربه دارم که میگم 🫠

خواهش میکنم عزیزم نگران نباش خودش جوری میاد تو زندگیت و با کاراش بهت ثابت میکنه که واقعا دوست داره ...

امیدوارم همینطوری باشه ایشالا ❤️🤌🏻🥲