2789
🥲❤️🤌🏻ولی خوشحالم گوشی نداشتم هر غلطی کردم بعد از ۱۹ سالگی بود که شد تجربه🥲😂

آفرین خوبه دیگه عاقل تر بودی 

الان با کسی ارتباط داری؟

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

آفرین خوبه دیگه عاقل تر بودی الان با کسی ارتباط داری؟

دو بار از رو کنجکاوی در حد یه ماه رل زدم مجازی بود که نود اینا میخاستن من اهلش نبودم کات کردم 

تا الان رل حضوری نداشتم 

الآنم در حد کراش از همکلاسی دانشگاعم خوشم میاد همین فقط 🥲🤌🏻

گفتم مرا یادت نبر / گفتی تو در یادی مگر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو بار از رو کنجکاوی در حد یه ماه رل زدم مجازی بود که نود اینا میخاستن من اهلش نبودم کات کردم تا الا ...

با کسی باش که تو رو واسه خودت بخواد نه واسه عکس دادن از خودت و چت کردن باهاش که نیازش برطرف بشه کسی رو تو زندگیت داشته باش که اینا رو اصلا ازت نخواد بهت بگه من خودت واسم مهمی همین🫠😊

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

با کسی باش که تو رو واسه خودت بخواد نه واسه عکس دادن از خودت و چت کردن باهاش که نیازش برطرف بشه کسی ...

آره دقیقا شد تجربه برام دیگه تکرارشون نمیکنم 

مرسی ازت ❤️🥲🤌🏻

آره دقیقا شد تجربه برام دیگه تکرارشون نمیکنم مرسی ازت ❤️🥲🤌🏻

خواهش میکنم عزیزم 

نگران نباش خودش جوری میاد تو زندگیت و  با کاراش بهت ثابت میکنه که واقعا دوست داره واقعا تموم زندگیشی که خودت خبر نداشته باشی 😊🥲

تجربه دارم که میگم 🫠

خواهش میکنم عزیزم نگران نباش خودش جوری میاد تو زندگیت و با کاراش بهت ثابت میکنه که واقعا دوست داره ...

امیدوارم همینطوری باشه ایشالا ❤️🤌🏻🥲