2777
2789
عنوان

دعوا دعوا

223 بازدید | 4 پست

دعوا سر زمین
ما زمین خریدیم سر اینکه کوچه باید ابنقد باشه سر ما رو دارن میخورن
ما هم رفتیم پروانه ساخت گرفتیم
اما اونا با داد و بیداد اومدن میگن نمیزاریم
از فحشاشون فیلم گرفتیم با سنگ دست بابامو زدن
میگن از ناموس فیلم گرفتین
زنگ زدن پلیس میگن فیلم از ناموس گرفتن ما فیلمو نشون پلیس دادیم میگن توی دادگاه نمیدونم چیه حالا معلوم میشه

حالا این پدر من اشتباه کرده همون موقع از این که زدنش شکایت نکرده 

ولی خب ما مدرک فحش دادنشون رو داریم 

پروانه ساخت هم داریم 

عکس دست بابام هم گرفتیم 

یعنی دیگع چع نقشه ای برامون میکشن؟ 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

تا زه این همسایه ها مشتی بی سوادن که نمیدونن پروانه ساخت چیه بهانه های الکی میارن

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شکایت کنین حقتونو بگیرین ولی از الان همسایه هاتون اینجوری میکنن اونجا فایده نداره برای زندگی ارتمشو ...

پدر مادرم میگن که نه ما این همه زحمت کشیدیم پروانه و اینا گرفتیم پاش وایمیستیم 

حالا تا کی بسازیم معلوم نی چی میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز