2777
2789
عنوان

خواهر عوضیم

403 بازدید | 25 پست

دوباره داره طلاق میگیره

هنوز طلاق نگرفته بایه پسره ک اونم دوبار ازدواج کرده دوست شده وقراره بد طلاق ازدواج کنن یعنی آشغالتراز دوتای قبلیشه

عین سگ پاچه میگیره چن روز رفتم خونه مامانم چپ میرفت راست میومد تیکه مینداخت میگفت بچه هات از شوهرت نیستن یا ب مامانم میگفت میندازمت زندان ...پ ا رت کنن...

خیلی حرفای بد دیگه یجوری رفتارمیکنه عین شیشه ییها اون پسره براش مشروب میاره 

اصن یه گوهی ازش دراومده آبرو برامون نمونده

الانم منو از گوشی مامانم بلاک کرده  

دوسدارم پیام بدم کلی فوشش بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندان بهترین گزینه ست براش 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

یجوری رفتارمیکنه هرکی نشناسه فک میکنه ما یه خانواده داغون و بی بندو باریم 

بقرآن مامان من ۳۰سال ب تنهایی مارو بزرگ کرد بدون پدرم همه از نجابتش میگن چ خانواده پدری چ مادری ادمای بااصالتین همه هم بخاطر این زیاد محلمون نمیدن

بداین توحیاط دادمیزنه مامان من ج ن دس

خب عصبی شده ، می‌دونم بهت فحش میده ولی بشین یکم باهاش حرف بزن ببرش بیرون روحیش باز بشه ، باید تو این ...

روزای سخت چی؟ مگه خواهرش بچست؟

داره میگی هنوز طلاق نگرفته با یه پسری دوستی یعنی امکان داره دلیل طلاقش همین باشه حتی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"