2777
2789
بد نیست ولی فک‌ کنم یکم کم باشه برا دبیری زبان چون ظرفیتش کمتره. من دوستم با ۷۵۰۰ ابتدایی آورد، سال ...

فک کنم پسر بودم می‌آوردم

ولی دخترا خیلی رقابت سنگینه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشیدا ولی نه💔اونم دبیریبنظرت دبیری با۶هزار میشه؟بالای۷هزار اینا البته ۷هزهر پارسال بود چون ظرفیتا ...

یکی توی همین سایت با ۵۱۰۰ اورده بود :)

اینطوری نگو به بنده خدا میدونم داری منطقی حرف میزنی ولی من دیدم رتبه های دو رقمی سه رقمی نیوردن چهاررقمی پنج رقمی اوردن 

ربطی نداره 

خدا اگه تو سرنوشتش نوشته باشه دبیری قبول شه میشه.

یکی توی همین سایت با ۵۱۰۰ اورده بود :)اینطوری نگو به بنده خدا میدونم داری منطقی حرف میزنی ولی من دید ...

بله گلم جسارت نکردم

منم امسال فرهنگیان دادم

اسی جان به رقیبات و ظرفیتت ربط داره

به مصاحبت هم ربط داره در کل

۵۱۰۰رو حتما رشتش ریاضی بود

انسانی رقابت وحشتناکه اونم بین دخترا واویلا 

بله گلم جسارت نکردممنم امسال فرهنگیان دادماسی جان به رقیبات و ظرفیتت ربط دارهبه مصاحبت هم ربط داره د ...

اره انسانی بود نمیورد 

ولی پسره زبان بود ، عین استارتر. 

تازه قبولی ریاضیا خیلی بهتره نسبت به تجربی و زبان و انسانی

مثلا خود من ۲ نفر ظرفیت داره زبان شهرمون، ۶ نفر رقیب ، دوتاش ضعیفتر بودن از من، بقیه در حدود هم بودیم. 

بد نیست ولی فک‌ کنم یکم کم باشه برا دبیری زبان چون ظرفیتش کمتره. من دوستم با ۷۵۰۰ ابتدایی آورد، سال ...

عزیزم تا حالا دیدی مثلا با7200اینا هم ابتدایی بیارن؟

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱