آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
سر ی بازی زدی بچه رو😐پسرای من یکیشون بلده یکیش اصلا خب هرکی تو ی چی قویه چرا بچه رو زدی بنظرم بچه سالمه یه فکری ب حال خودت بکن😐
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
خب خیلی باهاش کار کردم. بحث پازل نیست میبینم گوش نمیده عصبی میشم .
بعضی از پسر بچه هاشیطونن
ببین میفهنم چی میگی کیو دارم
اصلا حرف گوش نمیده
یکارایی میکنه ک از هیچ بچه ای ک اطرافمه ندیدم
ولش کن گناه داره با زدن وسخت گیری درست نمیشه
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
جالب اینجاست عصبانیم میکنه بعد که دعواش میکنم میشینه انجام میده
میترسه ازت
یکم بخودت بیا
ببین وقتیدعصبی میشی خیلی ترسناک میشی
کمترش کن
چون خودمم همینم
واقعادبرای بچه ترسناکیم اینجوری😔
میفهمم. گاهی زیادی روانی بازی در میارم. فک میکنم طبیعی نیست. همش فکر میکنم بچم از بقیه عقبتره. من بخ ...
اینجوری ی تنه حال و ایندشو با هم از بین میبری
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....