2777
2789
عنوان

دلم واسه خواهرزادم میسوزه

835 بازدید | 39 پست

یهویی یادش افتادم

پنج سالشه پسره امسال پیش باید بره

همش میگه مدرسه نمیرم میگم چرا میگه بلدنیستم بنویسم  بلدنیستم بشمارم میگم دوست پیدامیکنی میگه نه دوست ندارم برم

مامان وباباش مخصوصا باباش به زورهمش بش میگه بشمار یا سوال میپرسه ازش 

چن روز پیش رفت توحیاط ما بابچه هابازی کنه پسر همسایمون داشتم ازبالکن نگاه میکردم دیدم میگه به یه پسر دیگ ولش کن بذار بره خونشون نیاد باما بازی کنه گفتم کجاس  باهاش بازی کنین میگه اومد بالا دیدم رو پله هاوایستاده نمیاد بالا هی میگف منم بیام بازی کنم

پارک رفتیم یه دختربچه دوچرخه سواری میکرد توپ برده بود خواهرزادم گف اینجا بازی نکن میخوام بازی کنم اونم سریع اومد نشست بش گفتم برو بازی کن حرفشو گوش نده

دلم واسش سوخت اعتماد به نفس نداره

منم بچگی اینطور بودم خیلی اذیت شدم 

نمیخوام اونم تجربه کنه 

یکی از آشناهامون بچش علاقه نداشت و تا کلاس دوم با گریه میرفت مدرسه پدر مادرش کتکش میزدن و تنبیع های خیلی بد

اخرشم گذاشتنش رشته تجربی

دختره اخرسر دیپلم هم نگرف💔رفت کارودانش خرید

اجبار هیچوقت خوب نیس

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهاش بازی کن حتی اگه تا پنج میشمره خیلی تشویقش کن انگار کار شاخی کرده فلش کارت میوه ها حیوانات و... براش بگیرین هرکدومو درست گفت خیلی دست بزنین براش و ذوق کنین بگین افرین چقدر باهوشی تو

خیلی فرق میکنه

دختر منم تقریبا اینجوریه بخوره زمین کسی بهش بخنده گریه میکنه هرکی هرچی میگ ناراحت میشه خلاصه داستان داریم ۶ سالشه

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.

منم بچه بودم اعتماد به نفسم پایین بود و خیلی حرف گوش کن بودم 

حتی الان شنبه میخام برم یجا دو روزه تمرین میکنم چی بگم اصلا برم یا ن:/

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکی از آشناهامون بچش علاقه نداشت و تا کلاس دوم با گریه میرفت مدرسه پدر مادرش کتکش میزدن و تنبیع های ...

دقیقا اجبار خوب نیس

باش تمرین میکنن بعدش خوب بلد نباشه باباش عصبی میشه اونم میگ من هیچی بلد نیستم

نگران نباش بره مدرسه با هم جنساش بگرده خوب میشه.

ب دامادتون بگو ک براش وقت بذاره،دونفره برن استخر. برن پارک و ... توی خونه دونفری بازی های رقابتی مردونه مثل فوتبال و کشتی برگزار کنن. اینجوری خلق و خوی جسور و مردونه پیدا میکنه

همچون انار خون دل از خویش میخوریم...

خواهرزاده منم اینحوریه پدرمادرش اهمیت نمیدن 

تیرویید گرفته از بس ریخته تو خودش از بچگی بهش زور گفتن کتک خورده ولی مادرش که خواهر اسکل من باشه همش پشت رقیباشو گرفته اینم الان اعتماد بنفس صفره

حتی پدرمادرش به تیروییدشم رسیدگی نمیکنن 

بمیرم براش منم خواهر زادام ۶ سالشه و پسره خیلی ناراحت شدم

خواهر زاده من خیلی اجتماعی مثل خواهرم دوست و مدرسه رو دوست داره

اما منم دلم براش میسوزه موقعی ک دعوای خواهم و شوهرش رو میبینه اون سری میگفت خاله من برم از پیشت کسی نمیمونه باهاش بازی کنم اونا همش دعوا میکنن

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بحث خواهر زاده شد امروز یه نفر از من پرسید خواهر زاده ات رو چقدر دوست داری چون می‌دونن دیوانه وار عا ...

ببخشید میدونم ریپلای دوس نداری ولی خودت سوال پرسیدی😅

بچه ها شوخی و جدی رو درک نمیکنن.‌ب نظرم اصلا دیگه جلوش نگو حتی ب شوخی. چون ممکنه دیگه فراموش نکنه 

همچون انار خون دل از خویش میخوریم...