2777
2789
عنوان

تراپی شما چیه

539 بازدید | 86 پست

بچه ها شما چجوری خودتون رو آروم میکنید

مواقعی ک خیلی داغون میشید

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

آرایش 

موسیقی .حرف زدن با ادمایی ک دوسشون دارم 

گریه زیاد حموم 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خدا از ته دلم صحبت میکنم بدون شک

منم سعی میکنم با خدا حرف بزنم🥲

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

دراز میکشم خودمو بغل میکنم ناز میکنم سرمو تو خیالم با یکی میرم پیاده روی ی قطره اشک میریزم پاک میکنم میگم حیفه گریه کنی چشات خراب میشه بعد میخوابم

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

آرایش موسیقی .حرف زدن با ادمایی ک دوسشون دارم گریه زیاد حموم

چه خوب بود اینا

اره منم بیشترش رو انجام میدم

فقط خیلی وقته با هیشکی درد دل نکردم

مخصوصا بین الطلوعین

یعنی بعد اذان صبح؟

چه خوب بود اینااره منم بیشترش رو انجام میدمفقط خیلی وقته با هیشکی درد دل نکردم

خدا ک هس 

از همه بهتر 

قضاوتم نمیکنه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

موسیقیکیک درست کردنخرید کردندرست کردن قهوه حرف زدن با خدا

خیلی خوبن همشون البت من قهوه دوست ندارم😂

خرید هم فعلا بی پول شدم🥲😂وگرنه تاثیر خوبی برام داره

نماز میخونم دعا میکنم خیلی گریه میکنم از ته دل.میام نی نی سایت.تاپیک بت خانواده همسر را بشکنید میخونم

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

دراز میکشم خودمو بغل میکنم ناز میکنم سرمو تو خیالم با یکی میرم پیاده روی ی قطره اشک میریزم پاک میکنم ...

متاسفانه گریه م نمیاد ولی گریه واقعا روش خوبیه ممنونم