2777
2789

خیلیا 

همینکه پدر و مادرم ادم های خوبی هستن. صاحب خونه ایم.ماشین داریم.بدنم تقریبا سالمه.پوست و موی خوبی دارم و دیگه چیزی به ذهنم نمیاد

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همين كه سقف بالا سرمه

غذا دارم

امنيت

خانواده خوب

سالمم

خدا و اهل بيت رو دارم

واقعا اگه ادم بشينه بنويسه داشته هاش بيشتر از نداشته هاشه

الحمدالله. شكر خدا🤍✨

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من واقعن نمیتونم شکر گزاری کنم امروز رفتم باشگاه دنبال خواهرم خانمارو ک دیدم فشارم رف بالا.یجور حالم خرابشد گفتم خدایا یکی مث من هروز تو خونه گریه میکنه بخاطر زندگی مزخرفش  یکی ام مث اینا یجور هیکل ساختن

تو همون جنگ ۱۲ روزه زندگی عادی برام آرزو بود الان هر روز تو دلم میگم‌شکرت

دقیقا ولی من واقعا اون روز ها رو دوست دارم اون موقع خیلی احساس میکردم به خدا نزدیکم 

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰

همینکه سقفی بالاسرمونه شکررر 

برای خانواده سه نفره مون کنار هم شکر 

برای لباس پوشیدن 

برای غذا خوردن 

برای دهنی که میتونیم با عزیزامون حرف بزنیم 

چشایی که قشنگی دنیارو ببینه 

همه ی اینا نیاز به شکر گزاری داره 

تو کتاب شکر گزاری گفته حتی برای اینکه دست دارین و میتونی با یکی دست بدی هم شکر گزاری کن 

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما
من واقعن نمیتونم شکر گزاری کنم امروز رفتم باشگاه دنبال خواهرم خانمارو ک دیدم فشارم رف بالا.یجور حالم ...

چون شما فقط کمبود ها رو میبینی ...با توجه به یک پستی که قبلا ازتون دیدم اینو میگم

شکرگزاری برات خیلی خوبه حال خودتم خوب میشه ♥️ 

من خیلی حالم بده واقعن.چنان حالم گرفته شد

تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی 

فقط خودت میتونی حال خودت و خوب کنی

دیدن غم و غصه بقیه نباید مارو شاد کنه 

جمله اخرت یعنی چی.

من اینطور برداشت کردم 

که اگه ادم های اطرافت مثل خودت باشن ناراحتی و غم و دغدغه داشته باشن برات مهم نیست و خب ناراحت نمیشی ولی دیدن اون خانم ها ناراحتت کرده چون برای خودشون وقت میذارن... 

منظورم این نیست درسته یا غلط ها میگم با دیدن شادی ادم ها با دیدن زندگی کردنشون غصه نخور اینجوری بهم نریز 

من اینطور برداشت کردم که اگه ادم های اطرافت مثل خودت باشن ناراحتی و غم و دغدغه داشته باشن برات مهم ن ...

اتفاقن شما اشتباه برداشت کردی من ادمای ک مثل خودمن رو خیلی درک میکنم و با نا احتیشون ناراحت میشم حرف من اصن خوشی نبودـفک میکنی من نمیتونم وقت بزارم اصلن مسئله اینا نیس

اتفاقن شما اشتباه برداشت کردی من ادمای ک مثل خودمن رو خیلی درک میکنم و با نا احتیشون ناراحت میشم حرف ...

منظورمو بد گفتم 

منظورم به شکرگزاری هست  نعمت هایی که داری رو ببین  نعمت هایی که بقیه دارن و شما نداری هم دعا کن خدا بهت بده ولی سعی کن افسوس نخوری