2777
2789
عنوان

چه کار کنم به نظرتون

116 بازدید | 5 پست

داییم 8 سال از من بزرگتره  حدودا 26 سالشه 

خانوادمون کاملا پاشید از هم سر موضوع ازدواج داییم که بهم هم خورد و دختره الکی گفت مامان من یه حرفی زده پشت خالم و خالمم برعکس قشنگ دعوای بدی شد 

داییم بی احترامی نکرد اما خب مامانم و خالم و مامانبزرگم همه قهرن با هم و داییمم مجرده و خونه ی مامانبزرگم زندگی میکنه 

از زمستونه ندیدمش دلم تنگ شده بود براش پیامش دادم فک نمیکردم خوب باشه باهام ولی خیلی تحویل گرفت عین همیشه 

دلم خیلی تنگ شده براش چطوری بهش بگم برین یه جایی ببینمش؟ 

مامانم انقد دلش برای داییم تنگ شده اما من بهش نگفتم با دایی در ارتباطم نمیدونم چه کار کنم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

اخی عزیزم من دلم دایی خواست

هیچی تو هم گرم جواب بده،صمیمی رفتار کن

خدا رو چ دیدی شاید اوکی شد😍

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

اخی عزیزم من دلم دایی خواستهیچی تو هم گرم جواب بده،صمیمی رفتار کنخدا رو چ دیدی شاید اوکی شد😍

خیلی دل تنگشم مامانم بیشتر اما دلم نمیاد به مامانم بگم با دایی حرف زدم 

امشب انقد دل مامانم براش تنگ شده بود میگفت میشه عکساشو بیاری بیینم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دل تنگشم مامانم بیشتر اما دلم نمیاد به مامانم بگم با دایی حرف زدم امشب انقد دل مامانم براش تنگ ...

چرا؟ وقتی مادرت دلتنگه بگو 

من اگ بودم میگفتم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

چرا؟ وقتی مادرت دلتنگه بگو من اگ بودم میگفتم

فک نمیکنم داییم با مامانم اوکی بشن الان

میخوام به داییم بگم بیاد خونمون ببینم چی میگه اگه بیاد مامانم سوپرایز میشه

فک نمیکنم داییم با مامانم اوکی بشن الانمیخوام به داییم بگم بیاد خونمون ببینم چی میگه اگه بیاد مامانم ...

اینم فکر خوبیه