2777
2789
عنوان

شما با این گستاخ چیکار میکردین

217 بازدید | 17 پست

من یه دختر همسایه داریم هم سنه منه ولی خیلی حسودن خانوادگی اصلا نمیتونن مسی که یکمی غز خودشون بالاتر باشن رو‌ببین اینا چند سال پیش وضعیت مالیشون ضعیف بود مثلا یه پراید مدل 80 با رنگ افتاب سوخته داشتن بعد ما اون موقع دوتا ماشین یکی پارس و یکی سمند سورن داشتیم خلاصه نمیگم پولداریم ولی از اونا بهتر بود وضعمون بعد چند سال دیش تصمیم گرفتیم محل زندگیمونو تغییر بدیم خونه خودمونو دادیم رهن و‌رفتیم بالاشهر یه خونه رهن کردیم‌ تا این وسط ماشینارو بفروشیم و طلاهامونم فروختیم و گذاشتیم تو یکی از این حرومزاده ها ماشین مینوشتن پولامونو گذاشتیم اونجا و ای دل غافل همه سرمایمون رو‌از دست دادیم و مجبور شدیم برگشتیم محل قبل خودمون اینارو‌گفتم که بدونید جریان ما چی بود

پلی تو این مدت که برگشتیم این دختره باباش تو‌شرکت جای سه نفر کار میکنه یعنی اصلا تو‌خونه نمیبینیمش تو این دو سال که ما نبودیم کلی پیشرفت کردن مثلا وسایل خونه رو عوض کردن ماشین خریدن و طلا و فلان ولی ما شکست خوردیم بعد امشب بیرون بودیم با دختره حرف افتاد از محل زندگی بعد من گفتم ما تو اون دو سال که کوچ‌کردیم اون طرف کلا تابستوناش خنک تر بود از این ور بعد این دختره برگشت گف اصلا برچی برگشتین شما باید میموندین اونجا دیگه اون لحظه نفهمیدم وی شد ولی بعدا فهمیدم این به من تیکه انداخت که کاش نمیومدین این محل یعنی نباشین بهتره بعد موقع رانندگی همش بوق میزد و عصبی میشد من گفتم اروم باش برگشت گف اخه تو‌نمیدونی رانندگی چه حسی داره در صورتی که منم گواهینامه دارم و رانندگی میکنم ولی اون مچخودشو برتر از من میدونه کلا اعصابمو‌بهم ریخت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو هم خودتو برتر از اون میدونی

بذار اونم خودشو برتر از تو بدونه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

جفتتون یه مال هستید

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

ولش کن دیگه هم با آدمایی که رو اعصاب هستن نرو بیرون خودتو بخاطر حرفای صد من یه غاز اذیت نکن برات مهم نباشه منم خیلی حرفای بعضیا رو مخم میره تا چند روز و چند شب اذیتم میکنه ولی خب برای ما فامیله نزدیکن من مجبورم تو که همسایه این اصلا ولش کن 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
خب اول ک خودت پز دادی گقتی تابستونه اونطرف خنک تره

بحث پز دادن نبود خودش گف اونطرف هوا بهتره چون بغل هاش کلا جنگل بود منم گفتم اره پایین تر از کوچه ما هم جنگل بود اونجا خنک تر میشد

من چه برتری دونستم؟

نمیدونی؟

متن تاپیکتو یه بار بخون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری