2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب چی گفته مثلا

من رفتم از یه لباس فروشی با همسرم لباس خریدم بعد به همسرم هعی میگفت این زنه اشناست منم میدونستم کیه نشونی دادم گفتم باباش مامانش خاهرش شوهرش فلانی برگشت گفت اها همونی که اون موقه که هیچ کسی نمیدونست ژل لبو اینا چیه این اون موقه اولین نفر زده بود (واقعیتش من یکم رو این چیزا حساسم 

دیگه داره از این کلمه بدم میاد

به عنوان سیاست زنانه، زن رو موظف می‌دونن با کلی دو دوتا چهار تا که آقا بدش نیاد اخم نکنه قهر نکنه کتک نزنه!! باید حرف و دلخوریت رو بزنی

مگه اونا ملاحظه چیزی رو می‌کنن؟

مگه بررسی می‌کنن که چی ما رو میرنجونه یا چطور حرف بزنن که بهترین جواب رو از ما بگیرن؟

ته سیاستشون برای مخ زدن و این چیزاست 

من اگه باشم رک و راست حرفم رو می‌زنم

فلانی، فلان رفتار/حرفت اذیتم کرد 

من رو ناراحت کرد

دیگه تکرار نکن

دیگه داره از این کلمه بدم میادبه عنوان سیاست زنانه، زن رو موظف می‌دونن با کلی دو دوتا چهار تا که آقا ...

اهوم من تا الان همیشه رک و راست بهش میگفتم اما برای اولین بار میخوام سیاست زنانه رو امتحان کنم

اگه سکوت کنم فکر میکنه من دیگه رو این چیزا حساس نیستم بعدا چیزای بدتری میگه ولی نمیدونم چطوری بهش بف ...

نهه سیاست ب این نمیگن الان میگه احساس ضعف داری 

بهش بگو پول بده برم ژل بزنم بگو اخه ب این چیزا خیلی دقت داری بزار برم بزنم منم