elahesong مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16833 عنوان سریال احضار 121 بازدید | 13 پست سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم اینجا کسی هست ساعت ۶ شب سریال احضارو که ای فیلم پخش میکنه ببینه؟؟این سریال مال سال ۹۹ هست ولی ماه رمضون سال ۱۴۰۰ شبکه یک پخش کرد 1404/05/17 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 11408 همون سال 99 دیدم بپرس انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
elahesong مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16833 همون سال 99 دیدم بپرس سلام عزیزم پشت صحنه اشم دیده بودی؟؟
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 11408 سلام عزیزم پشت صحنه اشم دیده بودی؟؟ نه چرا انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
elahesong مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16833 نه چرا فکر کردم دیده بودی من با اینکه یادمه اون موقع این سریالو دیده بودم ولی الان باز از ای فیلم دارم میبینم قسمت اخرش به نظرم جوری بود انگار میخواستن باز بسازن
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 11408 فکر کردم دیده بودی من با اینکه یادمه اون موقع این سریالو دیده بودم ولی الان باز از ای فیلم دارم میبی ... خوب مشخصه سریال نیمه تموم بود اسم یه قسمت رو گذاشتن قسمت آخر انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
elahesong مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16833 خوب مشخصه سریال نیمه تموم بود اسم یه قسمت رو گذاشتن قسمت آخر نیمه تموم یعنی چی؟؟
elahesong مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16833 اون دختر پولداره توش خیلی خوشگله سلام عزیزم ولی اگه لجبازی نمیکرد شاید پسره زنده میموند
kolan عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 11408 نیمه تموم یعنی چی؟؟ خوب اون راننده تاکسی خیلی از زهره خوشش میومد اصلاهمه چیز رو همین طوری تموم شد انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی
elahesong مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 16833 خوب اون راننده تاکسی خیلی از زهره خوشش میومد اصلاهمه چیز رو همین طوری تموم شد سلام عزیزم چی بگم اگه به اونجاها فیلمو کش میداد خیلی سریال طولانی میشد داستان سریال بیشتر مربوط به فرهاد و مائده بود که قسمت اخر رها پسره رو کشت