2777
2789
عنوان

قد خواستگار

666 بازدید | 42 پست

قد خواستگاراتون چطورین ؟جدیدا پسرا خیلی کوتاه شدن  من هرچی خواستگار داشتم بین ۱۶۵ تا ۱۷۵ اینا بودن یه دونه ۱۷۵ بقیه زیر  یعنی مونده به دلم پسر ۱۸۰ ببینم فقط نه ازدواج و فلان  پسرا اکثرشون کوتاه شدن خیلی کم بالا ۱۸۰ میبینی هنوز دختر قد بلند بیشتر از پسر بلند میبینی حالا نمیگم همه دخترا بلند شدن سوال برام یه چیز همه گانی است؟ دانشگاهم که میرم پسر بلند نمیبینی خیلی کم دو سه دونه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواستگار نداشتم یکی بود اونم قدش رو نفهمیدم ولی ۱۸۰ نبود 

ولی اطرافمون همه ۱۸۰ و بالاتر هستن حتی داماد های جدید فامیل 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

کلا میانگین قدی کم شده شما مردای نسل پدربزرگ هارو ببینی اکثرا هیکلی و قد بلند بودن البته الان با سیل ...

اصلا دومتر نیست ۱۸۰ به بالا به نظرم بلنده الا هرچی پسر خواستگاری میاد برام ۱۷۱ و این حدودا بودن

کلا میانگین قدی کم شده شما مردای نسل پدربزرگ هارو ببینی اکثرا هیکلی و قد بلند بودن البته الان با سیل ...

اتفاقاً میانگین قدی بالا رفته 

شما پیرمردای بالای ۶۰ سال رو نگاه ، همه زیر ۱۶۵ 

همچنین پیرزنا . درسته یه مقداریش بخاطر خمیدگی و کهولت سنه 

ولی در کل نسل قدیم کوتاه ترن بنظرم 

فک کنم شرایط اب و هوایی روی قد ماثره اخه اینجاکه پسرا همه قداشون از پدراشون بلنتر شده . مثلا تو کلاس ...

موافق ام مؤثره مثلا تهران و کرج خیلی بلند ترن زن داییم اصیل کرجیه  از داییم بلند تره