2777
2789
عنوان

با فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقا مثل من. من ازدواج فامیلی خوشم نمیاد.و کلا با خانواده پدر کاتیم. هیچ سلام علیکی ندارم

آره من ک تا الان هر خواستگاری از فامیل داشتم رو رد کردم موندم با کارهایی ک کردن با چه رویی میان خواستگاری بدجنس های حسود،  فامیلام ب حدی آدم های بدی هستن منی ک تو قلبم بجز مهربونی و محبت چیز دیگ ای نبود الان سرشار از نفرت و بغض کردن با کارهاشون 

وای دقیقا مثل من. من ازدواج فامیلی خوشم نمیاد.و کلا با خانواده پدر کاتیم. هیچ سلام علیکی ندارم

با فامیلایی ک فقط با دیدن غمت دلشون شاد میشه همون بهتر آدم سلام علیکی نداشته باشه🥲👍

من ب عموم هیچ حسی ندارم ن دوست داشتن ن نفرت ولی اون از ما متنفرع البته ب درک ک متنفرع خودش اذیته😏

من حتی بخاطر یه بحث دیگه ای داشتیم پولی رو که ازش میخواستم رو نگرفتم یعنی پرو پرو نداد  منم گفتم متاسفم برات 

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

من حتی بخاطر یه بحث دیگه ای داشتیم پولی رو که ازش میخواستم رو نگرفتم یعنی پرو پرو نداد منم گفتم متا ...

واس اینجور آدما فقط میشه متأسف شد 

من عموم از بس ازما بدش میاد ک دلیل نفرتشم نمیدونم ب بچه هاش و خواهرزاده هاش گفته مارو تحویل نگیرن حالا انگار ما کشته مرده ی توجه ی اوناییم😏

واس اینجور آدما فقط میشه متأسف شد من عموم از بس ازما بدش میاد ک دلیل نفرتشم نمیدونم ب بچه هاش و خواه ...

اینو یادت باشه تو هرچی از اونا دوری کنی زندگیت روال تره

واس اینجور آدما فقط میشه متأسف شد من عموم از بس ازما بدش میاد ک دلیل نفرتشم نمیدونم ب بچه هاش و خواه ...

ولشون کن اصلا براتون مهم نباشه بهشون توجه نکن 

از من پیام داد حتی پولتم میدم بخاطر یه کاری پیش من گیر بود کلی التماس بخدا. منم گفتم دیدار به قیامت چون میدونم الان گیره اینو میگه بهم

ولشون کن اصلا براتون مهم نباشه بهشون توجه نکن از من پیام داد حتی پولتم میدم بخاطر یه کاری پیش من گیر ...

ن بابا اصلا برام مهم نیستن کلا فامیل جماعت ب چشمم نمیان نمی بینمشون😄 

دقیقا همشون انرژی منفین

جالبه الان به التماس افتاده که حتی پولی که قرض گرفتم هم پس میدم منم گفتم دیگه اون پولو نمیخوام 

ن بابا اصلا برام مهم نیستن کلا فامیل جماعت ب چشمم نمیان نمی بینمشون😄

من زیاد خونه نیستم خداروشکر چشمم تو چشم فامیل زیاد نمیفته 

دلم میخواد برم جایی زندگی کنم تنهایی کسی منو نشناسه غریب بهتره