2777
2789
عنوان

بیاید😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

127 بازدید | 7 پست

چرا انقدر بی احساسید؟؟

دارم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید😭😭😭😭😭

بنده خدا تموم زندگیش سختی بود😭😭😭

یه صلوات چیزی ازتون کم میکنه؟؟؟؟؟؟؟

حتما باید مثل خانواده مرده خورش بهتون غذا بدیم کوفت کنین دوتا فاتحه بفرستید؟؟؟؟؟؟

به روح همین امام حسین قسم هیچ کدومتون انسانیت ندارید هیچ کدومتون😭😭😭😭😭😭

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

چی شد😶

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هم فاتحه هم صلوات فرستادم ولی حرف زدنت خیلی زشته کوفت کنین ؟! متاسفم 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

هم فاتحه هم صلوات فرستادم ولی حرف زدنت خیلی زشته کوفت کنین ؟! متاسفم

اره من بی ادبممم😭😭😭😭😭

میدونی از کی بی ادب شدم؟؟؟؟؟؟از همون موقعه که پسرش داشت از شدت گریه از حال میرفت این حرومی ها سر رنگ نوشابه دعوا داشتن😭😭😭😭

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

مادرشوهرم بعداز خاکسپاری پدر جوونم موقع خوردن غذا به من می‌گفت پیاز میخوام... بگو بیارن... پیاز نیست ... و کلی حرفای مفت دیگه که بعد زدن و آبروی پدرمو بردن 

هستن همچین آدم‌های نفهمی ان شاالله سر خودشون که اومد درک میکنن

ولی شما هم خودتو کنترل کن  ، خدا به دلت صبر بده 🤲

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

مادرشوهرم بعداز خاکسپاری پدر جوونم موقع خوردن غذا به من می‌گفت پیاز میخوام... بگو بیارن... پیاز نیست ...

خدا رحمت کنه😭😭😭😭😭😭

کاش بمیرم بدم از آدما میاد از همشون😭😭😭😭😭

ممنونم ، خدا نکنه بمیری خدا به قلبت آرامش و صبر  بده ،غسل صبر کن و قرآن بخون براش آروم تر میشی ،روحش شاد