2777
2789

ما کلا دوسه ساعت تو‌روز کولر روشن میکنیم 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که اینقدر برقا میره هلاک شدیم جنوب هم هستیم

درسته که رفتی خیلی وقته که رفتی خیلی گذشت از زمان رفتنت من حس میکتم تازه تونستم ازت بگذرم و میخوام فراموشت کنم میخوام دیگه بزرگ شم نمیخوام به گذشته ی نامعلوم خودم که با سرگرمیه لحظه ایت تونستی کل آیندمو تباه کنی بپردازم من میگم عمرم گذشت با این گذشت ولی باشه گذره میخوام دیگه خاطرات خوب در کنار آدمای خوب با زندگی خوب داشته باشم دیگه خط میزنم سرگذشت بد رو که برام سخت گذشت به این باور دارم که روز خوب میاد منتظر اون روزم نه منتظر تو تویی که جونتو برای دروغات قسم خوردی ولی من حتی روزایی که یادت می افتادم چشام اشکی میشد امیدوارم حالا تو به آرزوهات رسیده باشی تمام ...🌼

یا خداااا😭😭😭😭

مجبوریم دیگه 

برای ما هم برقا ساعت 1ظهر میره خیلی سخته

درسته که رفتی خیلی وقته که رفتی خیلی گذشت از زمان رفتنت من حس میکتم تازه تونستم ازت بگذرم و میخوام فراموشت کنم میخوام دیگه بزرگ شم نمیخوام به گذشته ی نامعلوم خودم که با سرگرمیه لحظه ایت تونستی کل آیندمو تباه کنی بپردازم من میگم عمرم گذشت با این گذشت ولی باشه گذره میخوام دیگه خاطرات خوب در کنار آدمای خوب با زندگی خوب داشته باشم دیگه خط میزنم سرگذشت بد رو که برام سخت گذشت به این باور دارم که روز خوب میاد منتظر اون روزم نه منتظر تو تویی که جونتو برای دروغات قسم خوردی ولی من حتی روزایی که یادت می افتادم چشام اشکی میشد امیدوارم حالا تو به آرزوهات رسیده باشی تمام ...🌼

باور میکنییی تو تبریز داریم میمیریم از گرما حتی شبا 😭🙂

از وقتی دریاچه ارومیه خشک شد تبریز جهنمم شده

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245

اینجام ۱۳ ۱۵ ۹ ۱۷ میره😐

خیلی سخته واقعا ولی ما ساعتش مشخصه هر روز تو همون ساعت همیشگی میره

وااای خیلی ناراحت شدم ب خاطر دریاچهدیگ تبریز خنک هم گرم شده یا خدا

دردناکه💔

«🩵ماوی یعنی آبی، مثل چشم‌های آسمون وقتِ آرامش💙...»    من آدم ساده ای نیستم ، ولی ساده ترین چیزا دلمو می بره...🌑🩶 یه آدم پر از تناقضم؛ همون قدر که عاشق سکوت شبم و صدای بارون و صدای دریا 🫠✨️ دیوونه خنده های بلندم با آهنگ شاد و قری 🥰❤️‍🔥 همون قدر که دلم پر از آرامشه🌫 ، پر از طوفانه🌪... پس بازی نکنید با حالت نوسانیم🤞🏻🤣🎀پروفایلم عکس چشم خودمه کپی نکنید🗿✨️ خیلی زود صمیمی میشم تو فقط سلام کن🤣🧚‍♀️عاشق مو فرفریااا🥹🩷هر چی دل تنگته میشنوم🥹💕 https://daigo.ir/secret/31742912245