2777
2789
عنوان

خانواده بد

182 بازدید | 16 پست

بچه ها بیاین نیاز به دردل دارم

کیا خونواده خوب و حامی ندارن؟

عصری با شوهرم رفتیم بیرون سریه موضوع خیلی بی ارزش باهام دعوا کرد و تو ماشین کلی دادو بیداد کرد...آخر سر هم منو برد خونه بابام اینا...درصورتیکه من از ته دلم راضی نبودم برم اونجا

چون خونوادم مدام بهم غر میزنن شوهرمم اینجور مواقع سریع همه چیو لو میده ز زد به بابام گفت آره دخترت منو تحویل نمیگیره و...بحثای قبلی رو پیش کشید

بابامم با تأسف بهم نگاه کرد ...درصورتیکه بخدا من اصلا مقصر نبودم...دیگه همشون رفتن تو قیافه

بچم فقط لباس تنش بود بستنی خورد لباسش کثیف شد لباساشو شستم یکی از پیراهن های داداشمو تنش کردم بابام همش دادو بیداد میکرد این چه وضعشه این چه لباسیه..‌.‌

مامانم بدتر از اون تو قیافه بود...همش با بچم دعوا میکرد

به داداشم گفتم منو ببر خونمون سرراه بهم غر میزنه بیخود میکنی میای خونه مون اعصاب مارو بهم میریزی.......

دم در نموند تا شوهرم در و باز کنه من برم تو ...بعد بره

درصورتیکه من اصلا نمیرم خونه بابام...مگر با دعوت...امروزم شوهرم بااجبار منو برد چون میدونه خونوادم حامی من نیستن اینجوری اذیتم میکنه

بخدا دارم با گریه مینویسم...خییییلی سخته برا یه زن نه از طرف شوهر حمایت بشه نه از طرف خونواده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا دیگ چکار بچه داشتن دعواش میکردن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

درکت میکنم عزیزم من مجردم ومامان بابام حامیم نیستن همیشه براشون مردم ودیگران مهم بودن خواهر برادرامم ک ازدواح کرذن خیلی اذیتم میکنن منم دیگه تصمیم گرفتم ازدواج نکنم اخه فک میکنم اگه با شوهرم مشکل داشته باشم باید به کی بگم یا کجا برم 

از اونا فاصله بگیر وسعی کن شوهرتو به خودت جذب کنی وبهش بفهمون دیگه به بابات زنگ نزنه مثلا بگو اونا مریضن ناراحت میشن همیشه هم برا خودت پول و طلا پس انداز داشته باش 

وا دیگ چکار بچه داشتن دعواش میکردن

ناراحت شدم آروم به مامانم گفتم چرا این همه دادو بیداد میکنید

بخدا من برا شام نیومدم

شوهرم اگه غیرت داشت منو نمی‌آورد اینجا ....

بلند شدم بدون اینکه شام بخورم برگشتم خونه خودم

از اونا فاصله بگیر وسعی کن شوهرتو به خودت جذب کنی وبهش بفهمون دیگه به بابات زنگ نزنه مثلا بگو اونا م ...

خیلی وقته از خونوادم فاصله گرفتم...فقط بخاطر رضای خدا و حرف مردم هر ازگاهی با دعوت میرم خونه شون

شوهرم متاسفانه حرف تو گوشش نمیره ...من مشکلاتمو خیلی وقته به خونوادم نمیگم اما شوهرم سوء استفاده میکنه با هر دعوای کوچیکی منو میبره اونجا ...مقاومتم میکنم که نرم میگه دادو بیداد میکنم برو سوار ماشین شو بریم

خیلی وقته از خونوادم فاصله گرفتم...فقط بخاطر رضای خدا و حرف مردم هر ازگاهی با دعوت میرم خونه شونشوهر ...

پس یه جوری سعی کن کم تر عصبیش کنی  تمرکز کن روی خودتو وبچت اگه مرد بداخلاقی هس سعی کن کم تر ببینیش و با بچت خوش بگذرون