2777
2789

چکار کردید بچه ها؟ امونمو بریده 

۷ماهمه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم کجایی ولی توی بعصی استانها مثل لرستان ایلام چهارمحال کرمانساه ادامس سقز هست از شیره یک گیاهه ...

آخه یبار دوبار نیست تا چندماه چطور تحمل کنم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
من داشتم. خیلی درد کشیدم فکر کنم چوب دارچین گذاشتم رو دندون. یه درمان این مدلی کردم. خوشبختانه دردش ...

منم میخک میذارم بزور تحمل میکنم تا خوابم ببره ولی چندماه چطور هر روز و هرشب دردشو تحمل کنم

یه شیاف دیکلوفناک بزن مگه مال درد نیستمن دکتر زنان بهم داده واسه درد لگن ولی موقع دندون درد هم استفا ...

هر روز ک نمیشه شیاف بذارم

آره من داشتم باورت میشه فقط دست میذاشتم روش ذکر یا من اسمه دوا ....... میخوندم تا آروم بشه جون هیچ کاری نمی شد کرد 

فقط دهانت رو با اب نمک یا چایی غلیظ سرد شده و نمک هر ده دقیقه قرقره کن و هل باد از عطاری بگیر بریز روی چایی یا آب ولرم بخور خیلی تاثیر داره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آره من داشتم باورت میشه فقط دست میذاشتم روش ذکر یا من اسمه دوا ....... میخوندم تا آروم بشه جون هیچ ک ...

دارم دیوونه میشم از دردش، سرم داره میترکه از درد واقعا غیرقابل تحمل شده

تا چندماه چطور تحمل کنم

برو دکتر بهت آموکسی و استامینوفن میده عفونتش از بین میره دردشم میخوابه

عفونت نداره

عصب کشی نیاز داره

قرص و شیاف تسکین موقت داره