2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

70 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من چند سال پیش دکتر زنان بهم گفت سنگ داری و مایعات زیاد بخور تا دفع بشه من ادامه دادم ولی بعد دو سال دردش بیشتر شد و ادرار و سوزش شبانه درد کشاله ران و کمر و زیر شکمم بیشتر شد طوری که دو هفته پیش کارم به بیمارستان کشید اونجا هم فقط قطره گل سنگ داد و خودم کلی دارو و عرق گیاهی از عطاری گرفتم می گفتن سنگ کوچیکه و با درمان میفته ولی نیفتاد شنبه همین هفته رفتم پیش متخصص و با سی تی اسکن گفت تنگی کانال داری اونم قرص و قطره آمپول مسکن و شیاف داد الان ۵ روز هست گذشته و دو شبه اصلا خواب ندارم ادراری زیاده و بی رنگ سوزش دارم و حرارت سمت چپ بدنم و زیر شکم و کمر و پشت ران پام اذیتم می کنه و دکتر بهم گفت اگر دارو جواب نداد به سنگ شکنی فکر می کنیم چون سایزی نداره کل خربزه رو مخلوط کن ریختم آبشو خوردم هندونه پخته و ماشعیر و آب خیار و جعفری و غذاهای کم نمک و کم چرب ولی نمی دونم چرا دفع نمی‌شه شما راه حلی دارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیق متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین؟

توی شیر سرکه می ریزن که لخته بشه و پنیر درست بشه،حالا شما به جای سرکه،آب انار بریز،شیر تبدیل به پنیر و آب پنیر می سه.این آب پنیر برا سنگ کلیه خوبه.

هر کسی  خربزه و هندوانخ پخته بخوره میوفته سنگ دیگه ، برای شما شاید مجرا تنگ باشه نمیفته آخه بازم باید از کلیه بیاد تو حالب

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
هر کسی خربزه و هندوانخ پخته بخوره میوفته سنگ دیگه ، برای شما شاید مجرا تنگ باشه نمیفته آخه بازم بای ...

نمی دونم دیگه چند تا دکتر رفتم آخری با سی تی اسکن گفت توی کانالت گیر کرده

نمی دونم دیگه چند تا دکتر رفتم آخری با سی تی اسکن گفت توی کانالت گیر کرده

دکتر بهتر میتونه راه حل بده عزیزم ، چون من خودم ۳ تا سنگ کلیه رو با اینا از بین بردم برای دردتون خارخاسک از عطاری بگیر خیلی خیلی خوبه دم کن و ازون سبکتر عرق خارشتره ولی خارخاسک عالیه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
اینارو با عرق نسترن و دو تا چیز دیگه عطاری داده

دردتون آروم نمیشه با اینا؟