2777
2789
عنوان

عشق ابدی دیدین اکس شاهین اومد

1115 بازدید | 17 پست

بد بیراه نگید خودم فقط چند قسمت اول دیدم 

خوشم نیومد ادامه ندادم الانم چون خیلی جنجالی شد از وقتی اکسش اومد دو قسمت دیدم 

واقعا شاهینو طبق قوانین باید حذف میکردن چون علنا تو رابطه بوده و اومده تو برنامه عشق یابی

ازونورم انقد رو داشته به پارتنرش گفته اره کسی نباید بفهمه من پارتنر دارم😐🤌🏻

بعد قشنگ با طناز ریخته رو هم و با اون کات کرده

هم قانون برنامه رو زیر پا گذاشت هم به دوتا دختر خیانت کرد کلا دنبال دیده شدنه گفت بذار ادامه بدم با طناز تا برنده شم ازونورم طناز یه میلیون فالوور داره با این راحت تر دیده میشه

ولی حیف اون دختر بیچاره واقعا محدثه

عاشقم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بد و بیراه بگیم؟من خودم همه قسمت هاش رو تقریبا دیرم تو اینستا و خواهم دید.معلمم هستم .واقعیت های جامعه رو داره نشون میده اینکه وقتی همه بهت حمله میکنن چجوری قوی باشب اینکه چقدر فن بیان مهمه و...بدی هم داره

چقدم قشنگ دارن سرپوش میذارن سر کاراشعلناً خیانت کرده

اره واقعا اخه دیده شدن به چه قیمتی

بازی کردن با یه دختر دیگه 

ازونورم انقد رو داره میگ جز من تو استانبول کسی و نداشت

اینارم میدونسته و بهش ضربه زده سر پول

عاشقم❤️

شاهین که باید اخراج بشه

راجب طنازم شاهبن و طناز از اول برنانه باهم ریخته بودن که پولو ببرن خودشونم جند بار تو برنامه گفتن. اگرم طناز الان با شاهین میمونه فقط واسه پوله فعلنم یکم اشک تمساح ریخت که حرف پشتش در نیار وگرنه خود طناز از همشون فیک تره

درو تخته خوب باهم جور شدن وایه همین حقیقتا من ظلمی به طناز نمیبینم

دلی محدثه واقعا افرین بهش که اومد تو این برنامه و رید به شاهین و طناز 

واقعا هرکس میره سراغ لیاقتش لیاقت طناز و شاهینم یکی مثل خودشونه 

چرا بد و بیراه بگیم؟من خودم همه قسمت هاش رو تقریبا دیرم تو اینستا و خواهم دید.معلمم هستم .واقعیت های ...

من همش رو ندیدم ولی درکل چون خیلیا رو این برنامه گارد دارن گفتم اولش باز دعوا نکنن تو تاپیکم

عاشقم❤️

نه بابا واقعا رلش بوده ویدئوهاش هست ک باهم ورزش میکردنطرف واقعا رلش بوده

چقدر تو ساده ای

الان هر کدومشون بااین حواشی کلی دارن تبلیغ میکنن

طناز برای هر استوری ۱۲۰ ملیون میگیره.همه این حواشی هم برنامه ریزی شده ک ویو بره بالا.

اره واقعا اخه دیده شدن به چه قیمتیبازی کردن با یه دختر دیگه ازونورم انقد رو داره میگ جز من تو استانب ...

واقعا

همیشه هم به بقیه میگفت شما رابطتتون فیک و فلانه

در اصل خودش چون فیک و دروغ بود بقیه رو هم مثل خودش میدید

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

شاهین که باید اخراج بشهراجب طنازم شاهبن و طناز از اول برنانه باهم ریخته بودن که پولو ببرن خودشونم جن ...

اره خوب کرد اومد ابروشون برد

تا همه بفهمن چه جنسی داره شاهین

نه بحث بستن بود الان جدا میشدن

هنوز باهمن باهمم زندگی میکنن کلا

عاشقم❤️