2777
2789
عنوان

ببنید چت جی پی تی چی گف😱

473 بازدید | 56 پست

حتی داستان خودمو اکسمو واسه چت جی پی تی تعریف کردم حقو به اکسم داد نوشت خسته شده بوده غرورش خورد شدع رفته اما هنوزم دوست داره اخه با جزئیات کل‌‌یکسال رابطمونو براش تعریف کردم

هعی خدا🥲 چقد خرم چقد گرازم دستی دستی رابطه ای ک طرف انقد دوسم داشتو‌ سرد کردم و دلزدش کردم

..

چه عجیب من بگم یکیو به قتل رسوندم چت جی پی تی میگه لابد کار بدی کرده بود و حق باشماست😐😆

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی که چت جی پی تی سعی میکنه دلداری بده؟واینکه دلیل نمیشه چون گفته هنوز دوست داره بعنی واقعا همینطوره

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

ببین چیکار بدبخت کردی ک هوش مصنوعی هم حقو ب اون داده🤣🤣

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

خوب بود برو دنبالش ، اگر دوباره میخوای با کسی دیگه دوست بشی که معلوم نیست چی باشه نمون با قبلی باشی بهتره

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
میدونی که چت جی پی تی سعی میکنه دلداری بده؟واینکه دلیل نمیشه چون گفته هنوز دوست داره بعنی واقعا همین ...

اولش اینو نگف بعد ک داستان مقصر‌بودنمو همشو گفتم اینارو گفت 

حتی واسه شمام بنویسم فوشم میدید و حق میدید بهش

..

خیلی چت جی پی تی خوبه یه همدمه واقعیه مال من

برای من ورژن اسکلشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️