2777
2789

یه پسر ۱۶ ساله دارم از  بچگی   یا  بهتره بگم از وقتی بدنیا اومد مادرشوهرم بهش وابسته شد  یه حورایی ک حتی  شب وروز  میگرفتش  میبردش خونه خودش من  برای شیر دادن بچمو میگرفتم   باهزاران مشکل و سختی گذشت بالاخره یکی دوسالی هست ما خونمون ی محله  فرق داره  پدرشوهرم یه مغازه خاربارفروشی دم در خونشون زده و پسر منو گزاشته  اونجا  از  ظهر تا  ده یازده شب   خورد خوراک درست حسابیم نداره بچم   یکبارم مریض شده بود خلاصه  بردنش دکتر  و  خوب شد   حالا هر بار زنگ میزنم  پسرمو   کی میفرستین میگن ده یازده شب  میگم دیره  زودتر بفرستینش  میگن  قرارداد داره و فلان  منم دلم میخواد بچم پیشم باشه  لازمش دارم  دیشب  زنگ زدم میگم  بچه رو بفرستین مادرشوهرم میگ من تنهایم اینجا باشه چند روز  بعد فهمیدم تنها نیس فقط این بچه رو از من دور نگه میدارن   الانم  ک   من گفتم چرا درک نمیکنین  منم مادرم  چرا  اینطوری رفتار میکنین   خلاصه اونا هم ناراحت شدن  بشدت  از این موضوع الان زنگ زدن دعوا و بحث ک مادرمون  مشکل قلبی گرفته از دستت  چرا اینطوری حرف میزنی 

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با پسرت صحبت کن اون الان مرد بزرگیه با خودش قضیه مطرح کن اون خودش بخواد کسی نمیتونه مجبورش کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وااا یعنی چی بگو بچه تو این سن میخوام کلاس تقویتی بفرستمش میخوام درس بخونه اصلا بچمه میخوام پیشم باش ...

هیشکی طرفم نیست  مادرپدرم ندارم  پشتم و بگیرن  شوهرمم خیلی بیخیالع   بخدا موندم چیکار کنم 

اللهم عجل لولیک الفرج
چ ربطی به بد کردن دارهخب پسرش دوسداره اونجا باشه وگرنه نمیرفت

بچه دوست داره گل و شیشه بکشه پس ما هیچکار‌نکنیم ؟ اینجوری تربیت بچه خراب میشه این مادر حق داره البته نمیدونم تو چند سالته شاید یه بچه سال باشی‌

بچه دوست داره گل و شیشه بکشه پس ما هیچکار‌نکنیم ؟ اینجوری تربیت بچه خراب میشه این مادر حق داره البته ...

من ۳۱ سالمه خودمم مادرم

قرار نیست برای هر رفتار بچه هم واکنش نشون بدیم

اون پسر اگر بخواد هیچکس نمیتونه مجبورش کنه ک کجا بمونه.مادرشم خیلی دعوا کنه بدتر لج میکنه همین شب به شب هم نمیاد میمونه اونجا.

دیگه پسر ۱۶ ساله تربیتش شکل گرفته

از روز اول باید فکر تربیت میکرد

2790
2778
2791
2779
2792