2777
2789
عنوان

حس ششمی هستم

360 بازدید | 53 پست

به ۱۰ نفر اول پاسخ میدم❤

فقط تاپیک حس ششمم رو گزارش بزنین

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول گزارش بزنین بعدا سوال بپرسید

(ترجیحا فقط یدونه و زمان هم نپرسید)

میرسم به همه آرزوهام...🦋                                                           با افتخار تورکم🌱                                                                                  ❤پرسپولیسی دوآتیشه❤                                                  🍀درس و آرزوهام همه زندگی منن🍀

هرچی درمورد من حس می کنی بگو لطفا و اینکه بگو به همونی ک تو ذهنمه ازدواج میکنم یا یه نفر دیگه.اونم هنوز بهم فکرمیکنه یا دیگه نه

استارتر انقدر تند تایپ کردم نفرای اول تا دهم باشممم 

گزارش زدم

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

ابولفضل الان راجبم چ فکری میکنه چی میشهههههه

کلا حس خوبی از اسم ابولفضل نمیگیرم

خوب پیش میره ایشالا نگران نباش