2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به منم یاد بدید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شاید قسمتع تو شیپورم بذار ب بنگاها هم بسپار بجز اینا راه دیگه ای بلد نیستم خاهر

مرسی عزیزم که جواب دادی😍

ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ

من تو دیوار گذاشتم انقدر زنگ زدن پیام دادن ولی میخواستن بزنن تو سر مال. بذار بنگاه

چهل روز سوره حشر هم میگن خوبه. من نخوندم هنوز

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من تو دیوار گذاشتم انقدر زنگ زدن پیام دادن ولی میخواستن بزنن تو سر مال. بذار بنگاه چهل روز سوره حشر ...

روزی یبار بخونم؟؟؟

روزی یبار بخونم؟؟؟

اره خواهرشوهر من خوند خونه اش فروش رفت. من هنوز همتش رو نکردم چون خونه پیدا نکردیم پولم زیاد نداریم بذاریم روش

اره خواهرشوهر من خوند خونه اش فروش رفت. من هنوز همتش رو نکردم چون خونه پیدا نکردیم پولم زیاد نداریم ...

ما چهارصدتومن چک داریم هرطور شده باید بفروشیمش خیلی راه ها هم رفتم فقط بنر نزدم رو دیوار خونه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز