2777
2789
عنوان

افغانستان🙂

875 بازدید | 55 پست

سلام  ببخشید کسی نیومد باهام همدردی کنه و الان چند بار تایپک زدم کسی نیومد😅 میدونستم اینو بگم میاید

الان که اینو دارم می نویسم گلوم از بغض میسوزه و داره از چشمم مثل چشمه اب میاد

من رفتم کلاس کاشت ناخن و کلی زحمت کشیدم و مامانم هم سالن داره چون ناخن کارش رفته یه نفرو میخواست که قرار بود من برم ولی الان گفت حالا دختر خالت میاد

بچه ها من واقعا ناراحت شدم من نیاز به پول داشتم خودش بهم میده ولی هیچ پولی پول خود ادم نیس

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو روز در میون کنه با دختر خالت

نه اینجوری نمیشه واقعا

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بگردم 

برو جای دیگ کار کن ب درک

حرف کسی اصلا برام مهم نیست و آرامشم رو بهم نمیریزم😀 هرکی هم توهین کنه و هی ریپلای کنه جواب نمیدم و نی نی یار رو صدا میکنم. کاربری هم دست دو نفره

به مادرت بگو واقعا الویته اول باید تو باشی

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
حق داری ناراحت شدی چه مادریه که بوشو الویت قرار نمیده یه دعوای حسابی بپا کن

کردم خوبم کردم ولی دارم از حسادت میسوزم

گوشیو بده مامانت تا بهش بگم 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی