2777
2789
عنوان

ازدواج نکردم فامیل مسخره ام میکنن

253 بازدید | 18 پست

خانما طرفای ما دخترا زود ازدواج میکنن البته هستن دخترایی که درس میخونن و ازدواج نکردن ولی اکثرا زود ازدواج میکنن

تو فامیل ما هم همه شوهر کردن جز من 

من ۱۸ سالمه 

چهرم خوبه

اخلاقم خوبه

بقیه میگن البته 

ولی اعتماد به نفس و عزت نفس ذره ای ندارم

حالا من دوس ندارم خواستگارامو بشمارم یا خودمو تعریف کنم جلو بقیه

حالا همش بهم تیکه میندازن و شنیدم میگن زشته نمیگرنش یا خواستگار نداره و...

۱۸ سالمه کلا 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

وقتی یکی که ۱۸سالشه میاد درمورد ازدواج حرف میزنه احساس میکنم من دیگه پیرشدمو ازم گذشته...!

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شفاشون بده دختر هجده ساله ارو میگن ترشیده 

مخشون عیب داره حالا مگه شوهر چه تحفه ای

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بهشون بگو شما که ازدواج کردید کجای دنیا رو گرفتید؟ فقط شدید کلفت یکی دیگه 

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

وقتی یکی که ۱۸سالشه میاد درمورد ازدواج حرف میزنه احساس میکنم من دیگه پیرشدمو ازم گذشته...!

اشتباه نشه گلم من نمیخوام ازدواج کنم 

من میگم اینطوری میگن بهم چی بگم

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

منم ۲۱ سالمه این وضعیت دارم ولی جلو خودم بگن یا بشنوم پشت سرم گفتن میرم میشورم شون پهنشون میکنم دیگه از ترس نمیگن

منم اعتماد به نفس ندارم ،فکر میکنم پسر مردم حیفه گیر من بیوفته ،از طرفی تو خونه اذیت میشم

اصلا گیج شدم نمیدونم چکار دارم میکنم

خدا شفاشون بده دختر هجده ساله ارو میگن ترشیده مخشون عیب داره حالا مگه شوهر چه تحفه ای

بخدا شورای خودشون  اصلا به درد نمیخوره البته نکه شوهر بد باشه ها ولی بخدا من  دلم نمیخواد شوهر کنم

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

قطعا دانشگاه میخوام برم ولی اینکه پشت سرم حرف میزنن یا میگن وقتت گذشته و ..

نه عزیزم اصن وقتت هنوز نرسیده چه برسه به اینکه گذشته باشه...بعدم دره دهن مردمو نمیشه ببندی تو الان شوهرم بکنی باز میخوان یه حرفی راجب شوهرت بزنن...اصلا اهمیت نده بهشون...برو دانشگاه اون موقع خاستگارات حتی بهترم میشن 

میشه برای حاجتم هر چند تا که خواستی صلوات بفرستی💚

اشتباه نشه گلم من نمیخوام ازدواج کنم من میگم اینطوری میگن بهم چی بگم

فدات.حرفاشونو بشنو و رد شو.برات مهم نباشع

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)