2777
2789
عنوان

پرنسس قهر کرده بدم میاد برم منت کشی

312 بازدید | 17 پست

سر هیچ و پوچ سر سنگین شده

هر وقت خواهرش زنگ بزنه قشنگ از این رو میشه

انقد از ظهر حرصم داده ک نگو

منظور از پرنسس شوهرمه.

نمی‌دونم زنگ بزنم ی عالمه حرفش بزنم یا ن محلش نذارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم باید انقد اعتمادبنفس پیدا کنی و خودتو با ارزش بدونی که شوهرت همه ش دنبالت باشه و بخواد خوشحالت کنه

ادم وقتی دم دستی میشه و همیشه اولویتش بقیه میشن اینطوری میشه و حرص میخوره

به دنبال این باش که چجوری خودتو دوس داشته باشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بی محل

واکنش نشون نده چه اشکال داره بعضی وقتا یه ریزه کم حرف تر بشیم یکم سرسنگین تر بشیم حتما که نباید هرروز پرانرژی بود فقط اگه گفت سرد شدی بگو نه شاید تو سرد شدی فکرکردی من سرد شدم

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

ی کم فاصله بگیر حساس نشو بهش نچسب پیگیر نباش بزار بلکه تلنگر بخوره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اخه ضایع محل من نمیذارهبا همه خوبه فقط با من بده

میفهمم چی میگی اسی جان

ولی یه چندروز توام برو توی لاک خودت سعی کن به کارای خودت بیشتر برسی

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

اخه بدم میاد انقد ب حرف اوناستسر هیچ و پوچ

باید با حرف و سیاست بکشونیش سمت خودت اونا براش تا این حد مهم و اولویت نباشن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر