2777
2789
عنوان

درد پهلو

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه مرسی

الانم اگر نگرانی برو داروخانه. تست بارداری بگیر. صبح زود فردا با ادرار ناشتا تست بزن. اگر باردار باشی بعد از دو روز تاخیر نشون می ده. اینطوری خیالت راحت می شه. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

الانم اگر نگرانی برو داروخانه. تست بارداری بگیر. صبح زود فردا با ادرار ناشتا تست بزن. اگر باردار باش ...

روم نمیشه برم بی بی چک بخرم شوهرمم پیشم نیست 🥲 باشه میرم میخرم 

درخواست ندین قبول نمیکنم

الانم اگر نگرانی برو داروخانه. تست بارداری بگیر. صبح زود فردا با ادرار ناشتا تست بزن. اگر باردار باش ...

بنظرت روز ۱۲ پریودی امکان بارداری هس چون قبل تخم گذاری رابطه داشتيم

درخواست ندین قبول نمیکنم

بفرمایید. اگر بدونم و مناسب فضای عمومی باشه حتما.

من یک تیر رابطه بدون دخول داشتم و سطحی و از عقب.. باکره هم هستم میدونم منی نریخت اما ترسیدم ی وقتی دستش منی داشته باشه بخوره واژنم برا همون قبل 48ساعت قرص اورژانسی خوردم.. بعد ی هفته از قرص اورژانسی تهوع یهویی داشتم دام از بعضی چیزا بد میبرد سردرد عصبانیت تورم و درد سینه ها با رگه های ابی.... 17تیر روز پریودم  پریود شدم اما کم بود مثلا روز اول تا ظهر هر وقت میرفتم دستشویی میومد و تاظهر پد نصفه پر شد خون قهوه ای  از ظهر ی پد دیگه گذاشتم تا روز بعد پر شد قرمز.. روز دوم صبحش ی پد گذاشتم تا ظهر هیچی نبود اما باز بعد از ظهر پدم یکم پر شد اما وقتی میرفتم دستسویی خون قرمز و گاهی قهوه ای میومد........ روز 20تیر ازمایش بتا دادم 00.0شد

روز 28تیر بتا داذم 3.8شد

روز 3مرداد بتا دادم 10شد

روز 4مرداد بتا دادم 00.0شد 

روز 5مرداد بتا دادم 0.9شد 

روز 11مرداد با ادرار عصر بی بی زدم منفی شد

الان به نظرت باردارم؟؟؟ 

فردا دوباره موعدمه ی هفتس سردردم و نوک سینم درد میکنه  کمردرد.. دوروزم هست تکرر ادرار دارم 

من یک تیر رابطه بدون دخول داشتم و سطحی و از عقب.. باکره هم هستم میدونم منی نریخت اما ترسیدم ی وقتی د ...

شما باردار نبوده و نیستی . آزمایشات بتای تو هم اینا رو نشون میده و پریود هم شدی. اگر باردار بودی 5 مرداد بتای خیلی بالایی داشتی. 

اما یه چیز رو نمی دونی. قرص اورژانسی می زنه بدنت رو داغون می کنه. تمام حالاتی که داشتی و پریودت که به هم ریخته همه اش مال همون بوده. 

من درکت می کنم که ترسیدی نکنه باردار باشی و خوردی. ولی دوباره همون حرفایی رو بهت می زنم که الان به صاحب تاپیک زدم. اصلا اصلا به مرد اجازه نده بدون کاندوم بهت نزدیک بشه. یا اینکه برو دکتر زنان قرص جلوگیری معمولی هر روزه بگیر. ضرر قرص اورژانسی خیلی بیشتره. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

شما باردار نبوده و نیستی . آزمایشات بتای تو هم اینا رو نشون میده و پریود هم شدی. اگر باردار بودی 5 م ...

من باکره ام ابجی اصلا رابطه نداشتم دخولی نبوده... قرص برا ی بار منو بیچاره کرد از وقتی نوردم توزم سینه دارم با رگ ابی سوزش زیر شکم دارم.. 

آتی جان ادامه داستانو نذاشتید خیلی افسوس خوردم برا عشق قدیمیکاش بجای اون عشق قدیمی اینو رها میکردی

من اونو رها نکردم نخوندی چیکار کرد باهام باشه ادامشو میزارم 

محمدم مرد بدی نیس دوسش دارم🥲

درخواست ندین قبول نمیکنم