2777
2789

پمپ درد رو حتما حتما حتما بگیر 

بیهوشی کامل باشی تو ریکاوری با درد زیاد شکم بهوش میای ولی سریع مسکن قوی میزنن اصلا نگران نباش 

تا چندین ساعتم بعد که به هوش اومدی چیزی نباید بخوری بعد با چایی کم رنگ شروع میکنی 

از تخت خواستی بیای پایین درد داره شکمت اما یکم یکم راه بری درست میشه 

ایشالا صحیح و سالم کوچولوتو بغل بگیری 

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی سرتم زیاد تکون نده چون زیاد که تکون بدی سردرد میشی 

یکی دوروز اول تو خونه هم کمکی باید داشته باشی واسه جابجاییت

از تخت خواستی بیای پایینی رو یه دست باید بچرخی که فشار نیاری به شکمت 

سرفه هم میکنی که طبیعیه همه میکنن دستتو فشار بده تو شکمت هیچی نمیشه فشار دادن دستت انقد که خودش فشار میاره به شکمت 

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

سلام عزیزم 

نگران نباش 

من بچه اولم سزارین بود یک ماه دیگه تقریبا بازم سزارین دارم

بی حسی یا بی هوشی که جدیدا نمی زارن انتخاب کنی بخاطر عوارض بیشتر بیهوشی معمولا بی حسی انجام میدن.

نه آرامش داشته باش بی حسی خیلی متوجه نمیشی

بعدم پمپ درد بگیر

امپول بی حسی رو هم توصیف میکنید؟ :)))

قابل تحمل 

من چندین بار برام زدن تا شد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام عزیزم نگران نباش من بچه اولم سزارین بود یک ماه دیگه تقریبا بازم سزارین دارمبی حسی یا بی هوشی که ...

سلام عزیزم

ممنون از راهنمایی❤️

ان شاءالله صحیح و سالم با دل خوش نی نی قشنگتو بغل کنی

راستی سرتم زیاد تکون نده چون زیاد که تکون بدی سردرد میشی یکی دوروز اول تو خونه هم کمکی باید داشته با ...

ممنونم از راهنماییتون عزیزدلم ان شاءالله تنتون سلامت دلتون خوش باشه 🩵🩵

منم دوشنبه سزارین میشم میخوام بگم پمپ درد برام وصل کنن ک از عمل هم اومدم چیزی نفهمم بعدشم دیگ با شیا ...

سلام عزیزدلم ان شاءالله بعد از فارغ شدن منتظرتم بیا برامون از تجربه ت بگو🥹🩷🩵