2777
2789
نه وحشتناک نیست. مثل بقیه ی عمل ها موقع بیهوشی چیزی نمیفهمی و بعد به هوش اومدن و از بین رفتن اثر دار ...

من تا حالا جراحی نرفتم خیلی استرس دارم دردش چجوریه؟ درسته میگن مثل درد پریودیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی بگیری دو روز مجوز نیستی دراز بکشیزمان من ۸۰۰ هزار بودعین کم عقلا دلم واسه شوهرم سوخت ..گفتم ۴۰ م ...

چه سالی سزارین شدی اخه چهل میلیون هزینه کرده هشتصد دیگ در کنار اینا دیده نمیشد ک عوضش راحت میشدی

چه سالی سزارین شدی اخه چهل میلیون هزینه کرده هشتصد دیگ در کنار اینا دیده نمیشد ک عوضش راحت میشدی

میگم که عزیزم عقل نداشتم..

همونو بگو دیگه ۸۰۰ کنار ۴۰ تومن چیزی نیست که

بعد نمیدونستم دردش انقدر بده

فروردين ۱۴۰۳

همسرمM💖زندگیم خواهر بزرگم که همیشه راهنمامه💖

میگم که عزیزم عقل نداشتم..همونو بگو دیگه ۸۰۰ کنار ۴۰ تومن چیزی نیست کهبعد نمیدونستم دردش انقدر بدهفر ...

اشکال نداره گذشته دیگ بهش فک‌نکن ادم اشتباه زیاد میکنه من واکسن کزاز و یادم رفته بزنم همش نگران اونم به دکترم گفتم گف اشکال نداره

واسه سزارین بیهوش میکنن یا بی حس میکنن؟

هرکدوم خودت بخوای

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
من تا حالا جراحی نرفتم خیلی استرس دارم دردش چجوریه؟ درسته میگن مثل درد پریودیه؟

فقط تا بیست و چهار ساعت بعد عمل دردهای شدید در حد درد دندان که به عصب رسیده رو حس که با تزریق مخدر به سرم و استفاده از شیاف دیکلوفناک رفع میشه . نهایت درد در این بیست و چهار ساعت یک ساعت هست الباقیش با مسکن آرومی بعد بیست و چهار ساعتم که دیگه فقط شیاف ... ولی به نظرم این یک روز اندازه ی یک هفته میگذره ولی از روز دوم دیگه رو پایی