zzzzzzm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 697 عنوان چرخ خیاطی مینی 102 بازدید | 13 پست دوستان کسی داره ازشون؟ راضی بودین؟ میخام واسه مصرف خانگی و دوخت و دوز های کوچیک بگیرم واسه درز و خشتک و.... 1404/05/16 | 15:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49707 یه چرخ از برند کاچیران بخوای بریمدلای خانگیشارزون تره تا این مدلای مینی منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
zzzzzzm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 697 یه چرخ از برند کاچیران بخوای بریمدلای خانگیشارزون تره تا این مدلای مینی نه از اینا که جدید اومدن باطری هم میخورن😂😂۷۵۰ قیمتشه الان نمیتونم چرخ گرون بخرم واسه درز این چیزا میخام باشه
zzzzzzm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 697 مثل ادم یه چرخ خیاطی خونگی بخر😐 گلم پول ندارم مرسی که گفتی
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 49707 نه از اینا که جدید اومدن باطری هم میخورن😂😂۷۵۰ قیمتشه الان نمیتونم چرخ گرون بخرم واسه درز این چیزا ... اگه تو دیجی کالا هست نظراتشو بخون عزیزم منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..
zzzzzzm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 697 اگه تو دیجی کالا هست نظراتشو بخون عزیزم هر کی یه نظر داده ، نظرات اصن یکی نیستن ، منم دو دل شدم والا ، ولی یه تاپیک خوندم خیلی راضی بود ازش ، میترسم بگیرم تو این بی پولی همینم هدر بدم
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3969 سلام تو یکی تاپیک هاتون گفتین با راسیپ ۴ کیلو زیاد شدین تو ی ماه من شربت راسیپ ی بطری ک میخورم بطری دوم دیگه تاثیر نداره برا شما هم همینجور بود ؟ احمق بودن با ساده بودن فرق داره !
zzzzzzm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 697 سلام تو یکی تاپیک هاتون گفتین با راسیپ ۴ کیلو زیاد شدین تو ی ماه من شربت راسیپ ی بطری ک میخورم بطری ... نه من بطری دوم رو زیاد نخوردم ولی خوب بود واسه اینکه خیلی خوابم میگرفت من دیگه نخوردم میتونی قرص زینک بخوری هم اشتها اوره برا من نمیتونستم معدم حساس بود و اذیت میشدم نون باگت هم چاق کنندس میتونین بگیرین بخورین تازه باشه خیلی بهتره
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3969 نه من بطری دوم رو زیاد نخوردم ولی خوب بود واسه اینکه خیلی خوابم میگرفت من دیگه نخوردم میتونی قرص زی ... من زینک زیاد اشتهامو زیاد نکرد احمق بودن با ساده بودن فرق داره !
zzzzzzm مدیر استارتر عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 697 من زینک زیاد اشتهامو زیاد نکرد برا من هم زیاد نکرد ولی خوب حساس هم بودم بهش ،به شدت حالت تهوع میگرفتم باهاش ، شربت راسیب یکیشون هست که قهوهای هستش مایع شربت یکی دیگه شفاف و بی رنگ ، اون قهوهای بهتره
ارهههه؟آره عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 3969 برا من هم زیاد نکرد ولی خوب حساس هم بودم بهش ،به شدت حالت تهوع میگرفتم باهاش ، شربت راسیب یکیشون ه ... ممنونم امیدوارم چاق شم احمق بودن با ساده بودن فرق داره !