2777
2789
عنوان

کیست مویی🤢

113 بازدید | 8 پست

۱۵ سال پیش یه بار کیست مویی دراومده بود تو خونه درمان کردیم با روغن سیاه سرباز کرد چرکش تخلیه شد خوب شدم از اون موقع سالی یه بار جاش ۳ روز درد میکرد خوب میشد ولی دوباره ۴ روزه عود کرده سفته روغن سیاه زدم فعلا سرباز نکرده میترسم جراحی کنم ۲ تا بچه کوچیک دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اندازش چقده اگ کوچیکه بخیه میکنن زود خوب میشه چطور تونستی اینهمه سال تحمل کنی

من همیشه همینم تحملم بالاس به روم نمیتونم بیارم خجالت میکشم برعکس مامانم به مامانم میگم نکنه تبدیل به سرطان بشه میگه تلقین نکن از بس ناله نکردم عجیب میاد میگه برودکتر نرو جراحی پس چه خاکی تو سرم کنم ۸ ماه پیش موقع زایمانمم درد داشتم فرض کن خودشم زایمان طبیعی 

من همیشه همینم تحملم بالاس به روم نمیتونم بیارم خجالت میکشم برعکس مامانم به مامانم میگم نکنه تبدیل ب ...

عزیزم اگ بزاری بمونه بزرگ میشه ریشه ش میره توی کمرت  ما یکی دوتا از فامیلا بزرگ شد براشون  عمل سختی شد     اگ کوچیک باشه بخیه میزنن زود جوش میخوره  اگ بزاری بزرگ شه اندازش  بخیه نمیزنن ک از عمقش زخم خوب شه   زخم باز هم خیلی دیر خوب میشه

سلام عزیزم ببخشید مشکل دخترتون که سرفه های آلرژیک داشت خوب شد؟چطور خوب شد؟

سلام خواهش میکنم بله به مرور زمان حالش بهتر شد اوایل اسپری میزدم رفته رفته کم کمتر کردنم دیگه خوب شد نزدم

تنها راهش عمله بقیه چیزا تاخیرش میندازن تا ازین اشباع تر نشده برو عمل کن وگرنه خیلی سخت تر میشه زندگیت. هیچ راهی جز عمل نداره برو 2 ماه اذیتی ولی بعدش راحت میشی من انجام دادم