2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونمهیچی نخریدم به خرید 13 صفر و .. اعتقاد ندارم

خوب کردی من سه سال خریدم هیچ تاثیری نداشت و حتی بدترم شد.‌

هم برا من هم چند نفر دیگه ک میشناسم..

تازگیا فهمیدم  چرا تو صفر نباید خرید کرد .

چون اون ماه مخصوصا ۱۳ صفر به جنایتکاری عاشورا جایزه میدادند..اینم ی نوع بدعت گذاریه ک الکی مردم رو به شادمانی و خرید تو این ماه  تشویق کنن

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

خوب کردی من سه سال خریدم هیچ تاثیری نداشت و حتی بدترم شد.‌هم برا من هم چند نفر دیگه ک میشناسم.. تازگ ...

اره ماه صفر کلا ماه سنگین و پر از غم شهادت ائمه هست🥺منکه دلم راضی نمیشه برای خرید 13 صفرهیچی نخریدم

اعتقاد ندارم

خدا بخواد حاجتی بده ، خودش میده🤗

اره ماه صفر کلا ماه سنگین و پر از غم شهادت ائمه هست🥺منکه دلم راضی نمیشه برای خرید 13 صفرهیچی نخریدم ...

من پارسال  یکم پول داشتم دقیقا همون روز رفتم ی پارسیان خریدم ..هیچ. سالی مث امسال بی پول و بد بخت نشدم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

حالا ما که میگیم خرافه ست 

ولی گودمورنینگ عزیزم سیزده صفر دیگه گذشته الان یادت افتاده

شکوه آزادی همینه ، باید گذاشت همه حرف بزنن تا بفهمیم یه سری افراد شامپانزه ای بیش نیستن .

13 صفر بدعته که دشمنا رواجش دادن ببینن عامه مردم چقدر حرف شنوی دارن از هر چی که می شنون بدون تعقل

به خاطر ما نه ،،به خاطر بچه های معصوم 🥀برگرد! اللهم عجل لولیک الفرج به حق علی اصغر به حق رقیه💔