آسمون_آبی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/03 تعداد پست: 539 عنوان بچه های مشهدی یه لحظه بیاین 89 بازدید | 9 پست سلام دوستان الان هوای مشهد چطوره سرده ؟ جاهای دیدنیش میشه بگین مرسی عزیزان 1396/12/21 | 09:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kamlya عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 4740 الان اره.طرقبه شاندیز پارک ملت پارک کوهسنگی اخلمد ارتوکن خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
yasaman_khanom عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 17093 موجهای آبی حتمابرو دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91743 سلام عزیزم ببخشید میخواستم سلاممو به امام رضا خیلی برسونید ممنون برای سلامتی و ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کن ممنون حاجت روا باشید کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
آسمون_آبی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/03 تعداد پست: 539 سلام عزیزم ببخشید میخواستم سلاممو به امام رضا خیلی برسونید ممنون برای سلامتی و ظهور امام ... چشم حتما عزیزم
آسمون_آبی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/03 تعداد پست: 539 الان اره.طرقبه شاندیز پارک ملت پارک کوهسنگی اخلمد ارتوکن مرسی عزیزم
جینگولی عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1836 والا امروز که سرده چون بارون بارید دیشب اما در کل هوا خوبه من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔
آسمون_آبی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/03 تعداد پست: 539 والا امروز که سرده چون بارون بارید دیشب اما در کل هوا خوبه پس اونقدرام سرد نیست .خواستم پالتو بیارم 😄
جینگولی عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1836 پس اونقدرام سرد نیست .خواستم پالتو بیارم 😄 روزای عادی نه اما امروز خیلی سرد شده من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔