shsshima مدیر استارتر عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1551 عنوان غربالگری دوم 58 بازدید | 4 پست سلام من آزمایش غربالگری دوم و دادم تو جوابش عددafp و ntd risk و دارهسندروم داون و تریزومی نداره.کسی میدونه چرا؟بلدین عکس بذارم بهم بگید 1404/05/16 | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maniaraad1990 عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 1369 اسیدفولیک مصرف نمیکردین؟ آزمایش تکمیلی براتون تجویز کردن؟ لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
shsshima مدیر استارتر عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1551 اسیدفولیک مصرف نمیکردین؟ آزمایش تکمیلی براتون تجویز کردن؟ اسیدفولیک میخورم.دکترم این آزمایش و هفته ۱۵ نوشت دادم سونو هم هفته ۱۸ میرم.الان با آزمایشای بچه اولم مقایسه میکنم توی آزمایش اون ۴ تا ستون مختلف داره سندرم و ... رو اندازه گرفتن.توی این غربالگریم فقط یه ستونه واسه ntd.
maniaraad1990 عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 1369 اسیدفولیک میخورم.دکترم این آزمایش و هفته ۱۵ نوشت دادم سونو هم هفته ۱۸ میرم.الان با آزمایشای بچه اولم ... اسیدفولیک معمولا مانع مشکلات سیستم عصبی میشه، انشاالله که چیزی نیست و تو آزمایش و سونو تکمیلی رد میشه ریسکتون لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
shsshima مدیر استارتر عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1551 اسیدفولیک معمولا مانع مشکلات سیستم عصبی میشه، انشاالله که چیزی نیست و تو آزمایش و سونو تکمیلی رد میش ... از همون اول بارداری خوردم.فک کنم متوجه سوالم نشدین.تو آزمایش باید ۴ تا نمودار باشه برای من یدونه هست فکر میکنم اون سه تای دیگرو اندازه نگرفتن.