2777
2789
عنوان

رژیم انگور

110 بازدید | 7 پست

دوستان من دقیقا دو هفتس زایمان کردم...تصمیم گرفتم تا هفته دیگه سه شنبه که شوهرم از سفر میاد از امروز فقط انگور بخورم... 

خیر اندیش یک رژیمی داشت به اسم رژیم انگور که هفته اول صبحانه فقط انگور و ناهار و شام... هفته دوم ناهار و صبحانه انگور با شام... بعدش میگفت تو طول روز بخورید ولی فقط انگور نباشه.. 

میخوام لاغر کنم به نظرتون اصلا ممکنه یا اصلا باعث لاغری میشه؟؟؟ 

واسه شیردهی  مشکل نداره؟ 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تازه زایمان کردی الان وقت رسیدگی به بدنه نه رژیم و لاغری 

تو این شرایط رژیم فقط باعث آسیب بدنی و روحی و افسردگی میشه و از زندگی و بچه میمونی 

با شیردهی تو عرض شش ماه لاغر میشی 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

سلام عزیزم 🌸
اول از همه تبریک می‌گم بابت تولد نی‌نی کوچولوت! امیدوارم همیشه در کنار خانواده‌ت سالم و خوشحال باشی 💕

در مورد رژیم انگور، واقعیت اینه که رژیم‌های تک‌ماده‌ای (مثل فقط انگور خوردن) شاید در ظاهر باعث کاهش وزن بشن چون کالری دریافتی خیلی کم میشه، اما معمولاً باعث ضعف، کمبود مواد مغذی، و حتی برگشت وزن بعد از قطع رژیم می‌شن. مخصوصاً بعد از زایمان، بدن هنوز در حال ریکاوریه و بیشتر از همیشه به تغذیه درست نیاز داره 💪

اگه هدفت واقعاً کاهش وزنه و در کنارش سالم موندن و انرژی داشتن برای نی‌نی و زندگی روزمره، بهتره یه مسیر متعادل‌تر رو انتخاب کنی.
من خودم از یه اپ استفاده می‌کنم که رژیم‌های سبک، تمرین‌های ساده، و حتی پشتیبانی با هوش مصنوعی داره – بهت مرحله‌به‌مرحله کمک می‌کنه تا بدون فشار، به وزن دلخواهت برسی. خیلی حس خوبی داره که یه همراه همیشه کنارته 🤍

اسمشم دایتنو عه تو گوگل بزنی میاد

مراقب خودت باش مامان قوی 🌷