2777
2789

زهرا

گاه لازم است که انسان ديدگان خود را ببندد زيرا اغلب خود را به نابينائي زدن نيز نوعي خوشبختي است. دوستای قشنگم خداحافظ همه تون دلم براتون تنگ میشه حلالم کنیم ❤

زهرا

همدمی دلسوز وفادار داری 

امکانات زندگی تا حد لازم واست مهیاست

چرا با کوچیک ترین مشکل خودتو میبازی؟؟

غم و شادی های دنیا گذرانه بهتره بجای فکر کردن به غم و غصه و مشکلات به شادی های زندگیت فکر کنی تا بتونی اوقات خوشیو واسه خودت و خانوادت بسازی...

غم و ناراحتیت بخاطر تردید ها و  وسواسته وگرنه اینقد دربارش غم و غصه خوردن و تو فکر بودن معنی نداره...

صدقه بده بزودی ازش خبری بهت میرسه

یکی از عزیزانت مریضه شربت گلاب و بیدمشک ب نیت شفا بخوره انشالله ب امید خدا خوب میشه 

سفر برات خوبه 

خرید و فروش نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همدمی دلسوز وفادار داری امکانات زندگی تا حد لازم واست مهیاستچرا با کوچیک ترین مشکل خودتو میبازی؟؟غم ...

خیلی ممنون ازت 🥰❤

گاه لازم است که انسان ديدگان خود را ببندد زيرا اغلب خود را به نابينائي زدن نيز نوعي خوشبختي است. دوستای قشنگم خداحافظ همه تون دلم براتون تنگ میشه حلالم کنیم ❤

زهرام عزیزم واسه منم بگو

رو کاری که خیلی اسرار داری به صلاحت نیست پا فشاری نکن

اگرم کردی آماده هرچیزی باش

ب زودی سختیا حل میشن ایمانتو قوی کن و رابطه ات با خدارو بیشتر

ی نفر هست که نباید بهش اعتماد کنی به هیچ وجه پشیمانی دارع 

ازش دور شو خیلی مکار و حیله گره

رو کاری که خیلی اسرار داری به صلاحت نیست پا فشاری نکناگرم کردی آماده هرچیزی باشب زودی سختیا حل میشن ...

ممنون عزیزم

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز