2777
2789
عنوان

بنظرتون این توجیه منطقیه یا خیانته

157 بازدید | 13 پست

من قبلا هم گفتم کسی که دوسش داشتم بعد 8 سال رفته با یکی دیگه ازدواج کرده ولی تو‌اوایل عقد با زنش دعوا میکنه میگفت دوماهه عقد کردیم تو‌این دوماه صدبار دعوا کردیم خلاصه یهو‌ بهم زنگ زد گف هنوزم نفرینم میکنی گفتم چطور گفتم روابطم با زنم سرد شده و فلان گوه خوردم یکی گرفتم ریدم تو پسر بودنم و ... منم خنگ شدم فک‌کردم میخواد جدا بشه چند روز باهاش حرف زدم بعد یهو گفت میخوام برم کربلا گفتم برچی گف زنم میره منم مجبورم برم گفت من همش مخالف بودم ولی اون منو‌بزور میبره بعدم‌گفت هر وقت غز کربلا برگشتم میام ببینمت منم گفتم برو گمشو هرزه عوضی هم میخوای با زنت باشی هم‌من گفتم چی فک‌کردی گف نه تو فقط منو‌حلال کن منو‌ببخش منم گفتم نبینم دیگه پیامتو‌ هلاصه اونم گف اشتباه کردم زنگ زدم و‌دیگه رف اشغال فقط اعصاب منو بهم میریزع

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوابشو که نمیدم فقط میگم اون کارش منطقی بود اثن؟

از اون انتظار بیشتری داشتی ؟؟ بهت خیانت کرده رفته 

ذات آدمی تغییر نمیکنه 

خودت کوچیک نکن بخاطر چنین ادم پستی  

امیدوارم بتونی فراموشش کنی و خوب زندگی کنی

دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم