2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصلااامثلا یه کاری هست دودلی سرش اگه بری انجامش بدی و بد باشه میشه پشیمونیولی اگع انتخاب کنی انجام ن ...

حسرت بهتر از پشیمونیه

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

من برعکس شما فک میکنمحسرت موندگار تره به نظرم

نه ببین اگه حسرت داشتن یه نفرو داشته باشی بهتره

ولی اگه همون نفرو داشته باشی و با کلی خاطره ولت کنه پشیمون میشی از انتخابت و این خیلی بدتره

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

نه ببین اگه حسرت داشتن یه نفرو داشته باشی بهترهولی اگه همون نفرو داشته باشی و با کلی خاطره ولت کنه پ ...

ولی من فکر میکنم اونجوری زودتر ادم باهاش کنار میاد

ولی اگه بشه حسرت حتی بعدا هم موقعیت دیگع پیش بیاد ادم پبش خودش میگه اگه اون حالت دیگه بهتر بود چی

ولی من فکر میکنم اونجوری زودتر ادم باهاش کنار میادولی اگه بشه حسرت حتی بعدا هم موقعیت دیگع پیش بیاد ...

نه دیگه شاید تو اون موقه هایی که داریش یه حرفایی بزنه که بعدا بخاطر همون حرفا خیلی بدتر غصه بخوری

نه دیگه شاید تو اون موقه هایی که داریش یه حرفایی بزنه که بعدا بخاطر همون حرفا خیلی بدتر غصه بخوری

متفاوته نیلی نظرمون🥲😂

البته فقط واسه آدم و رابطه در نظر نگیر

مهاجرت

شغل

رشته

و…

متفاوته نیلی نظرمون🥲😂البته فقط واسه آدم و رابطه در نظر نگیرمهاجرتشغلرشتهو…

اره درسته بستگی داره