2777
2789
عنوان

آرامش شب

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 35 پست
خب خدا هیچوقت آدمشو جلوی راهمون نمی‌ذاره. معمولا یه بیشرف رو می‌ذاره سرراهمون که بیاد پدرمونو دربیار ...

خدا ب ادم عقل داده ک استفاده کنه اول باید شناخت کامل و عقلانی بری جلو ن احساسی بعدش ادم خوبم زیادن همه ک مث هم نیستن

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

مجردک بودم داداشم روزگارموسیاه کرده بودمیگفتم کی شب بشه بابام ک می اومدخونه ومیخابیدیم بهترین لحظات ...

عزیزززززم

من الان کلا وقتایی که شوهرم خونه نیست و شبها میخوابه، بهترین تایم زندگیمه. اون چند ساعتی که باهم هستیم، برام زهرماره. چون نه عشقی بهم داره نه حسی، فقط بهونه میگیره دعوا راه میندازه و سرم داد میزنه هر لحظه. دیگه ناامیدم ازش و کاری به کارش ندارم. یه روز اگه سرم داد نزنه و فحش نده، تعجب میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام دعا کن تروخدا

دعات میکنم امادوستمون درست گفت اگه قرارباشه بخاطرش‌گریه زاری کنی باهاش خوشبخت نمیشی اذیتت میکنه 

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

خدا ب ادم عقل داده ک استفاده کنه اول باید شناخت کامل و عقلانی بری جلو ن احساسی بعدش ادم خوبم زیادن ه ...

می‌دونم زیادن. اینبار اگه بخوام انتخاب کنم، حتما تا ماتحت یارو رو بررسی میکنم کل خاندانشو حتی. ولی خب یه بار انتخاب کردم گند زدم به زندگیم. الان نمیتونم طلاق بگیرم.

عزیزززززممن الان کلا وقتایی که شوهرم خونه نیست و شبها میخوابه، بهترین تایم زندگیمه. اون چند ساعتی که ...

صبروتحمل زیادی میخاد مخصوصااگه بچه داشته باشی همسرم الان یکساله ترک کرده ولی استرس داره منومیکشه اگه دوباره برگرده زبونم لال

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

خیلی سخته واقعا. برات از خدا آرامش میخوام

اره 

مچکرم عزیزم ❤️

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

می‌دونم زیادن. اینبار اگه بخوام انتخاب کنم، حتما تا ماتحت یارو رو بررسی میکنم کل خاندانشو حتی. ولی خ ...

ببین ادم ی بار ب دنیا میاد ی بار زندگی میکنه جوری ک دلت میخواد زندگی کن ،اره باید کامل بشناسیش

کاربر اقام اهای ملت درخاست دادن ممنوع حتی شما دوست گرامی قانون شماره یک! هیچ وقت دومی نباش🍷🚶‍♂️ ،میگ گلی رو ک وقت نمیکنی اب بدی از اول نکار اگ عاشقی بلد نیسی کسی رو عاشق خودت نکن😐،زندگی ارزش اینو نداره بخای غم بخوری و خودت میمونی برا خودت همه رهگذرن سعی کن درست زندگی کنی ن قلبی رو برنجونی و ن ب کسی ظلم کنی ک زمین گرده شدید،،،هر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذرد هر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

صبروتحمل زیادی میخاد مخصوصااگه بچه داشته باشی همسرم الان یکساله ترک کرده ولی استرس داره منومیکشه اگه ...

انشاالله برنمی‌گرده. من بچه ندارم و حسرتش به دلم مونده. همش توی خیالم بچمو تصور میکنم توی خیالم بغلش میکنم. با روحش که توی عالم قبل از دنیاست، صحبت میکنم میگم مادر ، من نمیخوام عذاب بکشی نمیتونم الان بیارمت توی این جهنم منو ببخش دخترم پسرم. فقط بخاطر داد زدن های شوهرم میترسم بچه بیارم بچه رو هم مثل خودش دیونه کنه گناهه

انشاالله برنمی‌گرده. من بچه ندارم و حسرتش به دلم مونده. همش توی خیالم بچمو تصور میکنم توی خیالم بغلش ...

عزیزم کارخوبی می کنی عجله نکن انشالله اگه بهبودی توزندگیت حاصل شد بعدش بچتوهم بغل میگیری انشالله

ببین ادم ی بار ب دنیا میاد ی بار زندگی میکنه جوری ک دلت میخواد زندگی کن ،اره باید کامل بشناسیش

الان چجوری میتونم اونجوری که دلم میخواد زندگی کنم؟ دلم بچه میخواد ولی بخاطر شوهر الدنگم، نمیخوام این ظلم رو به بچم بکنم و بیارمش توی این دنیا. من نمیتونم تحمل کنم ببینم جگرگوشم دست این روانی بیوفته. طلاق هم نمیتونم بگیرم که با آدم درست ازدواج کنم و بچه دار بشم با اون. فقط روز به روز ناامیدتر میشم به این دنیا..

عزیزم کارخوبی می کنی عجله نکن انشالله اگه بهبودی توزندگیت حاصل شد بعدش بچتوهم بغل میگیری انشالله

ممنونم عزیزم. با این شوهری که من دارم، امیدی به آیندم ندارم از هیچ لحاظ 

الان چجوری میتونم اونجوری که دلم میخواد زندگی کنم؟ دلم بچه میخواد ولی بخاطر شوهر الدنگم، نمیخوام این ...

الان اگ زندگیت باب میلت نیس اشتباه ترین چیز بچه دار شدنه یا درستش کن یا خرابش کن ،یعنی چی نمیشه جدا شی اگ واقعا جراتشو نداری ک جدا شی یا نمیخای یا نمیتونی تلاش کنی شاید با بچه دار شدن درست شد 

الان اگ زندگیت باب میلت نیس اشتباه ترین چیز بچه دار شدنه یا درستش کن یا خرابش کن ،یعنی چی نمیشه جدا ...

آخه داد زدن و روانی بازی های کی با بچه دار شدن درست شده؟ من میترسم پیش بچه داد بزنه بهم بی احترامی کنه

فردا اون بچه یکی بدتر از خودش بشه.