2777
2789
عنوان

خسته ام

125 بازدید | 15 پست

سلام. یه مدته خیلی بی حوصله و خسته ام. اصلا به هیچ عنوان حوصله کارای خونه رو ندارم. الانم نزدیک عیده خیلی بی حوصله ام. خونه ام همیشه بهم ریخته است. جمع میکنم پسرم میریزه به هم. دیگه حوصله ندارم مداوم مرتب کنم همش ظرف کثیف دارم. خیلی کسل و بی حوصله ام شب عیدی

هیچ مشکل خاصی ندارم غیر از اینکه خواهرشوهرم خونه اش رو عوض کرده بزرگتر خریده و من به شدت غصه دارم. همینم باعث شده اصلا دست و دلم به کار نره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دوست دارم کلا بیرون باشم تو خونه نباشم. با پسرم میریم پارک بیرون خیابون خرید اما حالم بده. خسته ام

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه اونا با ما خونه خریدن. دوسال زن و شوهر جفتشون بی کار بودن. الان شوهرش شغلش قراردادیه دو سه ماهه میره سر کار . بعد از من بهتر پوشیدن بهتر خوردن الانم یهو صد تومن گذاشتن رو پولشون. خب ادم میمونه دلم میخواد منم خونمون بزرگ کنم. الان برای عید میدونم همه میان میگن چرا شما خونه نخریدید عوض نکردید چون خونه هامون تو یه طبقه بود

عزیزم ناراحت نشو ازقدیم گفتن حسود هرگز نیاسود چرابابت پیشرفت بقیه خودتورنج میدی

نمیدونم. خودمو رنج میدم چون اونا دارن با پول مفت به همه جا میرسن بعد ما داریم درجا میزنیم هشتمون گرو نهمونه . نمیخوام ناشکری کنم خدارو هزار بار شکر اما من ناراضی ام

هستید یکم حرف بزنم سبک بشم؟

نمیدونم. خودمو رنج میدم چون اونا دارن با پول مفت به همه جا میرسن بعد ما داریم درجا میزنیم هشتمون گرو ...

از کجا میدونی پول مفته؟ شاید واقعا دارن تلاش میکنن

قراره به همه آرزوهام برسم😍😍😍

خب میدونم پول مفته دیگه دارم میبینم

ماباهم خونه خریدیم تو یه اپارتمان کنار هم. 

بعد یه مدت ما تصمیم داشتیم بریم. رفتیم یه خونه دیدیم عالی بود ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفته بودیم بعد اومدیم عین احمقا به اینا گفتیم که میخوایم بریم و خونه دیدیم ولی شوهرم نیفتاد دنبالش که بفروشیم. فقط به خواهرش گفت و تمام. شوهرم میگفت چون از اول پیش هم بودیمبهشون بگیم که قصد رفتن داریم که ناراحت نشن

بعد یک ماه پیش اونا خیلی راحت اومدن گفتن خوته خریدیم