2821
2789
عنوان

لباس خریدم

145 بازدید | 9 پست

دیروز یه سوتین خریدم خانمه گفت کوچک شد بیار بزرگشو ببر تعویض دارم منم تو خونه ۱۰ ثانیه طول نکسید در حد پرو سریع چک کردم دیدم کوچک شد.امروز بردم عوضش کنم یه مشتری دیکه هم اونجا بود یه حوری نگام میکرد منم گفتم اره از رو لباسم امتحان کردم در صورتیکه هز رو لباس نبود عداب وحدان گرفتم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه لباس زیر و که هر کسی میخره باید بشوره چون تو تولیدی دوخته میشه ،پارچه ها رو زمینن تا برش بخوره دوخته بشه بسته بندی بشه کلی دست میخوره بهش

دیونوسوسی در معرض نابودی

عزیزم منظوری نداشت یکی مثل من که هر لباسی که بگیرم تا نشورم تن نمیکنم چه لباس زیر باشه چه تاپ و مانت ...

خوب خداروشکر منم باید بشورم از کجا معلوم خیلیا پرو میکنن ممنون عزیزم

اره عزیزم غیر از پرو لباس ها توی تولیدی روی زمین میوفتن دست کثیف بهشون میخوره و….

اینم بگم من فقط حس بدم بخاطر اینکه دروع گفتم چون اصلا فروشنده چیزی نگفت مشتری یه جوری نگا میکرد

اینم بگم من فقط حس بدم بخاطر اینکه دروع گفتم چون اصلا فروشنده چیزی نگفت مشتری یه جوری نگا میکرد

اصل اون فروشنده بوده که ازت توضیح نمیخاست شما خودت حس میکنم حساسی فک میکنی اون مشتری هم منظوری داشته

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش