2777
2789

بچه ها بالاخره قبول کرد 

ولی اگر اگر کابینت رو عوض کنم

دیگه شیر آلات رو عوض نمیکنم 

نظر شما چیه؟ 

شما بودین قبول میکردین کابینت رو عوض کنه به این شرط ؟ 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

فیکی و دنبال بازدید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
فیکی و دنبال بازدید

من که گفته بودم عروسی کنمم عکس خونمو میزارم 🙄🫠🤦‍♀️

باشه

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیکی و دنبال بازدید

خداروشکر که کسیم نیومده نظر بده و بازدید کنه 

که شما اینجوری میگی😂😑

عزیزم شما دانشکده پزشکی خرم آباد گفته بودید درس خوندین....خوابگاهش از دانشگاهش دوره؟دخترم میخواد انتخاب رشته کنه وشهریه پرداز پزشکی خرم آباد بزنه میخواستم از وضعیت دانشگاهش وخوابگاه وشهرش بپرسم ازتون چطوره

عزیزم شما دانشکده پزشکی خرم آباد گفته بودید درس خوندین....خوابگاهش از دانشگاهش دوره؟دخترم میخواد انت ...

سلام عزیزم وقت بخیر 

تبریک میگم بابت نتیجه خوب کنکور 

عزیزم من سه ترم بیشتر دانشگاه خرم آباد نخوندم بعد هم ازدواج کردم و انتقالی گرفتم 

ولی در کل دانشگاه خوبیه 

من خوابگاه زندگی نمیکردم چون واقعا یک ماه اول که رفتم از شرایط راضی نبودم دیگه حالا اون موقع افزایش ظرفیت هم نبود الان که احتمالا تعداد بیشتر هم خوابگاهی هستن البته شاید شرایط بهتر شده باشه

شهر خوبی هم داره ، البته بستگی به شهری که الان زندگی می‌کنید هم داره اگر شهرای مثل تهران و اصفهان و ... هستین شاید چون امکانات کمتر میشه دخترتون سختش باشه

رتبه اش چند شد؟ 

ببخشید من الان آنلاین شدم ❤️

سلام عزیزم وقت بخیر تبریک میگم بابت نتیجه خوب کنکور عزیزم من سه ترم بیشتر دانشگاه خرم آباد نخوندم بع ...

ممنونم.رتبش ۴۵۰۰منطقه دو و۱۰هزار وصد کشوری شد.پزشکی شهریه پرداز خرم آباد میخواست بزنه 

ممنونم.رتبش ۴۵۰۰منطقه دو و۱۰هزار وصد کشوری شد.پزشکی شهریه پرداز خرم آباد میخواست بزنه

انشالله موفق باشه ❤️

ممنون عزیزم

عزیزم دخترتون قبول شد؟