2789
عنوان

نظر سنجی😆😆

477 بازدید | 12 پست

بنظرتون آسیه چشم و ابرو مشکی قشنگه یا مینا بور و چشم رنگی؟؟؟؟؟ من خودم میگم نمکی ک آسیه داره مینا نداره 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا الان این موقع من درمورده متکا فقط نظر میتونم بدم😆😆😆😆

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
حالا الان این موقع من درمورده متکا فقط نظر میتونم بدم😆😆😆😆

واقعا من از بی خوابی تاپیک زدم😂

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
آسیه و مینا کی هستند ؟

تو فیلم زندگی گمشده از شبکه جم سریز 

تو فیلم زندگی گمشده از شبکه جم سریز 

آهان ..

نمی بینم هیچ سریالی رو ...

به همسرم گفتم هنوز ما جوونیم .. فیلم و سریال ترکی دیدن واسه بعد ۶۰ سالگیمون باشه که اون وقت می خوایم وقتمون رو پر کنیم..

آهان .. نمی بینم هیچ سریالی رو ... به همسرم گفتم هنوز ما جوونیم .. فیلم و سریال ترکی دیدن واسه بعد ...

دست شما درد نکنه😂😂😂😂

من غنچه های زخمی رو میدیدم الان دو ماهه ک ماهواره رو جمع کردیم ندیدمش💔

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
من غنچه های زخمی رو میدیدم الان دو ماهه ک ماهواره رو جمع کردیم ندیدمش💔

من اونو از اول ندیدم الان نمیدونم چی ب چیه