2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر زنان نه، وزارت بهداشت با قوانین احمقانه کاری کرده که یه زن حتی اختیار نوع زایمانش رو هم نداره و برای انجام طبیعیترین امور باید رشوه بده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

چجور نا امنی مثلا

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

دکتر زنان نه، وزارت بهداشت با قوانین احمقانه کاری کرده که یه زن حتی اختیار نوع زایمانش رو هم نداره و ...

اره به نظر منم ادم باید خودش انتخاب کنه زایمان یکی از وحشتناک ترین کاراییه که یه ادم میتونه انجام بده و فکر به اینکه نوع انجامش رو نمیتونه انتخاب کنه وحشتناک ترش هم میکنه

نمیدونم تو کشورهای دیگه چیکار میکنن ولی خب به عنوان یه دختر میگم وحشتناکه اجبار برای زایمان طبیعی(یا حتی برعکس)

بچه ها 15 هفته باردارم طول سرویکسم 33 دهم و عرضش 24 دهم است دکترم گفت دوباره 20 روز دیگه تکرار سونو کنم برای طول سرویکس، الان این عدد جای نگرانی برای من داره ؟ همش تو فکرم نگرانم

مثلا احساس شرمی نسبت به بدنت یا تاچ غیرمعمول لحن بد خشن بودن و…

بود ولی قابل بیان نبس اینجا عمومیه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

..🤷🏼‍♀️هر جور راحتین

اگه بگم فقط خالی میشم؟؟ یا کمکی میتونی؟

بچه ها 15 هفته باردارم طول سرویکسم 33 دهم و عرضش 24 دهم است دکترم گفت دوباره 20 روز دیگه تکرار سونو ...

زیر سی خطرناکه ولی برای شما هم در مرحله هشداره. فعالیتت رو حد ضرورت کم کن. زیاد سر پا نمون. غذاهای مناسب بخور و خیلی مواظب باش یبوست نگیری. انشالله میره بالا

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اگه بگم فقط خالی میشم؟؟ یا کمکی میتونی؟

نه کمک که نمیتونم بکنم 

هم ادم بگه خالی میشه هم از تجربیات بقیه استفاده میشه شاید ادم احساس بهتری داشته باشه هم میشه اسم اون دکتر رو اورد که کس دیگه‌ای این حس رو تجربه نکنه

برای مثال اگر دکتر به یکی بگه اع لابیات چقدر بزرگه زشته واقعا بیچاره شوهرت حس خیلی بدیه ولی دو سه نفر دیگه هم اینو بگن ادم انگاری دلش اروم میگیره که اونا بی شعورن یا به خاطر پولش میگن 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز