2777
2789
عنوان

شکست خ یانت

101 بازدید | 6 پست

همه تا یمدت پیش حسرت ما میخوردن ولی من همچی تو دام نگه میداشتم و نمیزاشتم کسی بفهمه دیگه طاقت نیارودم و رونمایی کردم از ادمهای عوضی زندگیم و کسایی که باشوهرم بودن و اشنا بودن تا همه بفهمن 

ولی الان من ادم بده شدم

خیلی ناراحتم که چرا اینطوری شد و من باکسی که مثلا عاشقم بود و‌دوسش داشتم بهم خیانت شد خیلی سختمه و خیلی بفکر اینم که مردم چی راجبم میگن و هیچکس دیگه خوشحالی های ما نمیبینه و مشخرمون میگنم حس سرافکندگی دارم که بهم خیانت شده و هنوز دارم زندگی میکنم با این مرد😔همه فکر میکردن زندگی ما گل و بلبله و حسرت ما میخوردن ولی همچی داغون شد و همه فهمیدن

من دوست ندارم مسائل زندگیمو اطرافیان بفخمن در هیچ شرایطی

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من دوست ندارم مسائل زندگیمو اطرافیان بفخمن در هیچ شرایطی

منم توی این چندین سال زندگی هرگز نذاشتم کسی بفهمه ولی دیدم این دختر واقعا دست بردار نیست و شوهرمو داره مدام میکشه سمت خودش و ترجیح دادم خانوادش بفهمن چونخیلی ابرو داری کرده بودم

منم توی این چندین سال زندگی هرگز نذاشتم کسی بفهمه ولی دیدم این دختر واقعا دست بردار نیست و شوهرمو دا ...

منم بهم خیانت شده از کسی ک عاشقش بودم

۵ سال دوس بودیم ازدواج کردیم.

۱۰ ساله زنشم

بهم خیانت کرد ن ی بار چندبار

اما همه رو خودم میپروندم و ب روی خودم نمیاوردم ک میفهمم و من دارم بهم میزنم برات

اما یکی خیلی کنه بود ک دست ب کار شدم بهش فهموندم و ترسوندم

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

منم بهم خیانت شده از کسی ک عاشقش بودم۵ سال دوس بودیم ازدواج کردیم.۱۰ ساله زنشمبهم خیانت کرد ن ی بار ...

اخی عزیزم پس شماهم درد منو کشیدین

شوهرم انقدر درگیر این بود که میگفت میخام بگیرمش تو هرکاری میخای بکن

اخی عزیزم پس شماهم درد منو کشیدینشوهرم انقدر درگیر این بود که میگفت میخام بگیرمش تو هرکاری میخای بکن

ن ما چون دوتا بچه داریم این از این حرفا نمیتونست بزنه فقط انکارو انکار

ی جایی دید رفتارام عوض شده برام مهم نیستش دیگه شروع کردم ب خودم اهمیت دادن دیگه برام تموم شدن رابطمون مهم نیست ازش خواستم بره وسایلاشو جمع کردم ترسید